per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 63 resultaten
  • 1
  • 2

Katsuki kralen ~ Heishi Beads

Katsuki kralen ~ Heishi Beads

Katsuki kralen, ook wel bekend als Heishi kralen, zijn een bijzonder type kralen dat vaak wordt gebruikt bij het creëren van sieraden. Ze hebben de vorm van platte schijven en kunnen gemaakt zijn van diverse materialen, zoals stenen of schelpen. Katsuki kralen hebben al eeuwenlang een prominente plaats in de wereld van sieraden maken. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook robuust en duurzaam. Met Katsuki kralen kunt u eindeloos experimenteren en uw creativiteit de vrije loop laten. Of u nu een eenvoudige ketting wilt maken of een uitgebreide armband, met Katsuki kralen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Kralenhandel Indianen

De oorsprong van Heishi kralen gaat terug tot het zuidwesten van Noord-Amerika, waar inheemse Amerikaanse volkeren deze kleine schijfkralen en de materialen waarmee ze werden gemaakt ontdekten. Heishi-kralen werden oorspronkelijk gebruikt voor handelsdoeleinden tussen de inheemse Amerikaanse gemeenschappen, de Indianen. Deze kleine kralen waren bedoeld om aan elkaar geregen te worden tot prachtige armbanden en kettingen.

Katsuki kralen zijn een unieke vorm van Japanse kralen die al eeuwenlang een belangrijke rol spelen in de Japanse sieradenwereld. Deze kralen worden vervaardigd met diverse materialen en technieken, waaronder glas, porselein, hout, metaal en zelfs edelstenen. De stijlen van Katsuki kralen variëren van traditioneel Japanse motieven tot moderne abstracte ontwerpen. Katsuki kralen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze dragen ook diepere betekenissen, zoals geluk, vriendschap en liefde.

De geschiedenis van Katsuki kralen gaat terug tot de 15e eeuw, toen vakmensen in Japan begonnen met het maken van deze kralen. Door de jaren heen hebben de technieken en materialen voor het vervaardigen van Katsuki kralen zich geëvolueerd, maar de symbolische betekenis ervan is altijd onveranderd gebleven. Vandaag de dag worden Katsuki kralen nog steeds gewaardeerd in Japanse sieraden en hebben ze wereldwijd hun plaats verdiend.

Gekleurde schijf kralen

De gestapelde, gekleurde schijfkralen zorgen voor een moderne uitstraling en zijn bijzonder geschikt voor diverse sieradenontwerpen. Katsuki kralen zijn een unieke toevoeging aan sieraden, die sterk lijken op traditionele kralen maar een extra dimensie aan uw creaties geven. Meestal bestaan Katsuki kralen uit gestapelde, gekleurde schijven, waardoor ze een eigentijdse uitstraling aan uw sieraden geven. Ze zijn perfect om toe te voegen aan armbanden, kettingen en oorbellen, waardoor uw sieraden een uniek tintje krijgen. Deze kralen zijn uiterst veelzijdig en voegen karakter toe aan elke sieradenontwerp. Katsuki kralen zijn een onmisbaar element voor elke sieradenliefhebber.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss