Display materialen ~ sieraden display

Heeft u een eigen winkel of staat u vaak op markten, braderieën en of beurzen?

’t Kralenstulpje verkoopt naast kralen, sieraden en toe behoren ook leuke displaymaterialen! Denk hierbij aan armbanden en kettingen display’s maar ook aan sieraden kaartjes, handige sjaal- en marktringen en nog veel meer!

Display's voor kettingen

Wanneer u veel zelfgemaakte sieraden verkoopt op markten, braderieën en of beurzen dan is het mooi wanneer u deze goed kunt presenteren. Hang de oorbellen aan oorbellenkaartjes, hang de kettingen op een mooie buste en hang de armbanden om mooie armbandenrollen. Ook verkoopt 't Kralenstulpje kaartjes voor armbanden en kettingen, deze hang je dan gemakkelijk aan een rek. De sieraden ogen zo erg professioneel. Natuurlijk zijn deze sieraden displays ook gewoon te gebruiken in huis, zodat de sieraden makkelijk voor het grijpen liggen en niet in elkaar raken.

Display's voor armbanden

Pas er wel voor op om de displays met sieraden niet te lang in de zon te zetten. Berg de sieraden dan op in een afsluitbaar sieradendoosje of in een mooi sieraden zakje waar geen licht door komt.

Display's voor oorbellen

Wanneer u de sieraden vaak moet vervoeren van A naar B, dan kunt u ze vast maken op de displays van velours met knopspelden. Zo blijven de kettingen en of armbandjes goed vast zitten op de sieradendisplay's en hoeft u niet telkens alles weer los te halen en op te ruimen. Wel zo handig!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss