Sorteer op

Sieraden Display Materialen - Perfect voor uw Sieradenpresentatie!

Heeft u een eigen winkel of neemt u regelmatig deel aan markten, braderieën, of beurzen? Bij 't Kralenstulpje vindt u naast kralen, sieraden en accessoires ook een assortiment aan leuke displaymaterialen! Hieronder vallen onder andere displays voor armbanden en kettingen, sieradenkaartjes, handige sjaal- en marktringen, en nog veel meer!

Bij 't Kralenstulpje vindt u dus een breed assortiment display materialen, waaronder displayhaken, displayringen, marktringen, oorbellenkaartjes en horlogestandaards! Als u uw sieraden op markten en beurzen verkoopt, hebben wij de perfecte displaymaterialen voor u. Met een aantrekkelijke display komen uw sieraden automatisch beter tot hun recht en verkopen ze zichzelf!

Schitterende Kettingendisplays om Uw Kettingen te Presenteren!

Bent u op zoek naar een mooie manier om uw kettingen te bewaren of te showen? 't Kralenstulpje heeft prachtige kettingendisplays die direct uit voorraad leverbaar zijn! U kunt uw kettingen over een van deze displays hangen om ze mooi te presenteren. We bieden displays aan met velours en PU-leer. Of u nu vaak op markten of beurzen staat of uw kettingen graag in uw winkel wilt tonen, de kettingendisplays van 't Kralenstulpje zijn een uitstekende keuze!

Kettingendisplays voor Prachtige Presentaties

Kettingen, vooral zelfgemaakte, komen het beste tot hun recht wanneer ze op een mooie buste worden gepresenteerd. Dit maakt het ook gemakkelijker om prachtige foto's van de kralenkettingen te maken. Bij 't Kralenstulpje vindt u solide bustes van velours of PU-leer, evenals buigbare bustes voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Laat Uw Sieraden Stralen met Onze Juwelendisplays

Uw juwelen verdienen aandacht en zorgvuldige presentatie. Daarom hebben we bij 't Kralenstulpje een collectie juwelendisplays samengesteld om uw zelfgemaakte juwelen perfect te presenteren. Geef uw juwelen de aandacht die ze verdienen met onze hoogwaardige displays!

Display's voor armbanden

 Let er echter op dat u de displays met sieraden niet te lang aan direct zonlicht blootstelt. Berg de sieraden dan op in een afsluitbare sieradendoos of een mooi sieradenzakje dat geen licht doorlaat.

Display Kaartjes - Perfect voor Sieraden en Oorbellen!

Wat zijn ze schattig, de oorbellenkaartjes! Oorbellen zijn niet alleen snel en gemakkelijk gemaakt, maar ze worden ook vlot verkocht wanneer ze aan zo'n prachtig displaykaartje in diverse kleuren hangen! Daarnaast biedt 't Kralenstulpje ook leuke kaartjes om armbanden en kettingen aan te bevestigen. Deze kaartjes hebben een handig gaatje, zodat je ze gemakkelijk aan bijvoorbeeld een sieradenrek kunt hangen. Een superhandige oplossing!

Display Kaartjes voor Oorbellen

Bij 't Kralenstulpje vind je een assortiment van verschillende kaartjes voor oorbellen, verkrijgbaar in diverse kleuren zoals roze, wit, zwart, goud en zilver. Deze kaartjes kun je eenvoudig aan een rekje bevestigen. Als je oorbellen verkoopt, is het ideaal om ze aan een oorbellenkaartje te hangen en vervolgens in een papieren zakje te verpakken.

Display Kaartjes voor Sieraden zoals Armbanden en Kettingen

't Kralenstulpje biedt diverse kaartjes aan waar je armbanden en kettingen aan kunt ophangen. Deze kaartjes hebben een gaatje waardoor je ze moeiteloos aan een haakje kunt bevestigen. En wat nog beter is, ze zijn zeer betaalbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss