Sorteer op
Sorteer op

Cadeauzakjes Jute en van stof

Hier vindt u leuke kadozakjes van jute en van stof. Jute zakjes zijn heel erg leuk te pimpen met kant en bedels. Het cadeauzakje heeft een natuurlijke uitstraling en is uitermate geschikt om een cadeautje voor de man in te verpakken. Of om producten in te verpakken die een natuurlijke uitstraling verdienen, zoals horloges voor mannen. Het Jute canvas geeft een stoer rustgevend en rustiek tintje aan je geschenk.

Jutezakjes en stoffen zakjes

Jute is een natuurproduct en past mooi bij Henneptouw. Het heeft een natuurlijke duurzame uitstraling en de zakjes worden vaak gebruikt om sieraden en horloges te verpakken, het heeft een stoer imago. Ook worden ze vaak gebruikt om aan de kerstboom te hangen met een klein cadeautje erin, je kunt ze ook gevuld met iets leuks onder de kerstboom leggen. De stoffen zakjes zijn ook heel erg geschikt om allerlei leuke dingen in te verpakken.

Jute geschenk zakjes

Deze mini zakjes van sinterklaas zijn heel erg leuk om cadeautjes in te verpakken, er zit een touwtje door waardoor het gevuld een soort buideltje wordt. Sommige mensen laten de Jute zakjes en stoffen zakjes bedrukken, maar helaas is dit niet mogelijk bij 't Kralenstulpje.

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss