Sorteer op

Bali style bedels

Bali style bedels zijn driedimensionale, holle bedels gemaakt van Tibetaans zilver, een legering die verschillende soorten metalen zoals messing en koper bevat. Deze bedels staan bekend om hun unieke en complexe ontwerpen die zijn geïnspireerd door traditionele Balinese kunst.

Handgemaakte holle bedels

Deze prachtige bedels hebben mooie vormen en zijn versierd met ingewikkelde patronen. Het vakmanschap achter deze bedels is een eeuwenoude traditie die met veel zorg en vaardigheid door ambachtslieden wordt uitgevoerd. Hoewel veel Bali style bedels nog steeds handmatig worden vervaardigd, zijn er tegenwoordig ook methoden ontwikkeld om deze bedels op een meer kosteneffectieve manier te produceren, zodat ze betaalbaar zijn voor een breder publiek.

Bedels afgewerkt tot in de kleinste detail

Deze bedels zijn tot in de kleinste details afgewerkt, wat elk stuk een uniek karakter geeft. Ze zijn ontworpen om vanuit alle hoeken mooi te zijn, dankzij hun 3-D effect. Dit maakt ze niet alleen prachtig van voren, maar ook van de achterzijde. Bali style bedels zijn perfect om uw sieraden een opvallende en artistieke flair te geven. Ze kunnen op verschillende manieren gedragen worden, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor het maken van sieraden zoals armbanden, kettingen of sleutelhangers.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss