Sorteer op
Sorteer op

Suede veters

Armbandje gemaakt van suede veter

Als u meerdere eenheden besteld word dit zoveel mogelijk aan een stuk geleverd Bestelt u bijvoorbeeld 2 x 2 meter, dan krijgt u 4 meter aan elkaar vast. (Behalve de mix)

Veters, ja die dingen die in de meeste schoenen zitten, de meest handige dingen ooit. Alhoewel ik moet zeggen dat het aller makkelijkste natuurlijk de schoenen met klitband zijn, maar daar zijn wij toch wel een beetje te oud voor nu.

Wat is Suede koord en hoe maak je er sieraden mee?

Ook kent u suède wel, het is een type leer dat word gebruikt voor heel veel dingen. Zo bijvoorbeeld voor het maken van tassen, rokken, broeken, jassen en zelfs laarzen worden er van gemaakt. Het is een stugge stof die niet snel kapot gaat. U kent het wel, uw schoenen van suède gaan snel oud lijken, maar met de juiste verzorging kan suède echt eeuwig mooi lijken. En tegenwoordig gebruiken ze zelfs suède veters in schoenen. Ook die kunt u bij ons kopen, al hoewel het niet daadwerkelijk bedoeld is als veters. Het is meer een soort van draad gemaakt van suède. Wat betekent dat het draad erg sterk is. U kunt het in allerlei verschillende kleuren en lengtes bestellen. Kunt u nu niet kiezen welke kleur u wil, dan hebben wij een mix van 10 stuks verschillende kleuren suède veters gemaakt. En hoe leuk is het ook om gewoon verschillende kleuren te gebruiken.

Sieraden maken van Suede veters

U kunt ze gebruiken als veters, maar ook kunt u er leuke sieraden mee maken. Denk bijvoorbeeld aan het vlechten van armbandjes en enkelbandjes. Of misschien komt u met nog wel een veel leuker idee. Ga lekker creatief nadenken. Ook kunt u er vast een mooie sleutelhanger van maken. Zo raakt u uw sleutel hopelijk nooit weer kwijt. Ook is een sleutelhanger een leuke accessoire voor aan uw tas. De kleuren die wij verkopen zijn bijvoorbeeld zalm, grijs, geel, roze, lavendel en nog veel meer kleuren. Maak een mooie combinatie van kleuren of kiest u toch liever een kleur. Ook kunt u er erg gemakkelijk een brillenkoord van maken. Voor het maken van een brillenkoord hebben wij ook alles te koop, dus neem zeker een kijkje op onze webshop. En ook bieden wij zeker niet alleen het suède koord aan, maar ook allerlei andere soorten koorden, denk bijvoorbeeld aan koord voor het rijgen van kralen. Het maken van sieraden is zo leuk, dus ga lekker aan de slag. Ook de armbanden met meerdere kleuren suède veter met een mooi bedeltje er aan is zo gemakkelijk om te maken. En u kunt ook nog eens kiezen uit de grootte hoeveelheid mooie bedeltjes die wij bieden. Dan wens ik u heel veel plezier met het creatief bezig zijn.

 

Groetjes Bente stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss