Sorteer op

Suede veters

Armbandje gemaakt van suede veter

Als u meerdere eenheden bestelt, worden deze zoveel mogelijk aan elkaar geleverd. Bestelt u bijvoorbeeld 2 x 2 meter, dan krijgt u 4 meter aan één stuk (behalve de mix).

Veters, ja, die dingen die in de meeste schoenen zitten, zijn de meest handige dingen ooit. Hoewel ik moet zeggen dat het aller makkelijkste natuurlijk schoenen met klittenband zijn, maar daar zijn wij toch wel een beetje te oud voor nu.

Wat is Suede koord en hoe maak je er sieraden mee?

U kent suède wel, het is een type leer dat wordt gebruikt voor heel veel dingen. Zoals bijvoorbeeld het maken van tassen, rokken, broeken, jassen en zelfs laarzen. Het is een stugge stof die niet snel kapot gaat. U kent het wel, uw schoenen van suède gaan snel oud lijken, maar met de juiste verzorging kan suède echt eeuwig mooi lijken. En tegenwoordig gebruiken ze zelfs suède veters in schoenen. Ook die kunt u bij ons kopen, hoewel het niet daadwerkelijk bedoeld is als veters. Het is meer een soort draad gemaakt van suède. Dit betekent dat het draad erg sterk is. U kunt het in allerlei verschillende kleuren en lengtes bestellen. Als u nu niet kunt kiezen welke kleur u wilt, hebben wij een mix van 10 stuks verschillende kleuren suède veters gemaakt. En hoe leuk is het om gewoon verschillende kleuren te gebruiken.

Sieraden maken van suède veters

U kunt ze gebruiken als veters, maar u kunt er ook leuke sieraden mee maken. Denk bijvoorbeeld aan het vlechten van armbandjes en enkelbandjes. Of misschien heeft u nog wel een veel leuker idee. Ga lekker creatief nadenken. U kunt er ook een mooie sleutelhanger van maken, zodat u uw sleutels hopelijk nooit meer kwijtraakt. Een sleutelhanger is ook een leuke accessoire voor aan uw tas. De kleuren die wij verkopen zijn bijvoorbeeld zalm, grijs, geel, roze, lavendel en nog veel meer kleuren. Maak een mooie combinatie van kleuren of kies toch liever één kleur. U kunt er ook erg gemakkelijk een brillenkoord van maken. Voor het maken van een brillenkoord hebben wij ook alles te koop, dus neem zeker een kijkje op onze webshop. En we bieden zeker niet alleen suède koord aan, maar ook allerlei andere soorten koorden, zoals koord voor het rijgen van kralen. Het maken van sieraden is zo leuk, dus ga lekker aan de slag. Zelfs de armbanden met meerdere kleuren suède veter met een mooi bedeltje eraan zijn gemakkelijk te maken. En u kunt ook nog eens kiezen uit de grootte hoeveelheid mooie bedeltjes die wij bieden. Dan wens ik u heel veel plezier met het creatief bezig zijn.

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss