Sorteer op
Sorteer op

Verrassingspakketten

Laat u verrassen met kralen en onderdelen om sieraden te maken, een leuk sieraad of accessoire! Wat ik alvast kan verklappen is dat de waarde zeker hoger ligt dan de prijs die u ervoor betaalt. Het gaat om een grote partijen welke ik heb ingekocht en aangezien het teveel is om op de site te zetten, doe ik het op deze manier. Vanwege overnames van diverse bedrijven die kralen verkopen is ons magazijn te vol geraakt en moeten we ruimte maken, hier profiteert u van als klant!

Grote partij kralen

Let op: de hoeveelheden van de verrassingspakketten kralen zijn dusdanig groot dat ze niet door de brievenbus passen. Kiest u daarom voor pakketpost tijdens het bestelproces.

Deze surprisepakketten zijn ook heel erg goed geschikt voor:

  • zorgboerderijen die samen met cliënten kralen rijgen en sieraden maken
  • workshops kralen rijgen en sieraden maken
  • scholen die met leerlingen sieraden willen maken
  • kerken die met groepjes bedels armbanden willen maken
  • groepen mannen en vrouwen die een workshop sieraden maken willen doen

Kralenpakketten

Er kan van alles inzitten in de pakketten met kralen, het is een verrrassing wat er in zit. De pakketten zijn al vooraf samengesteld, we kunnen hier niets aan wijzigen. Zoekt u speciale kleuren kralen dan adviseer ik u om deze los te bestellen.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss