Sorteer op

Beadalon rijgdraad

Beadalon rijgdraad

Beadalon rijgdraad is kwalitatief het beste rijgdraad dat er verkrijgbaar is om sieraden te maken. Beadalon werkt samen met Griffin, het kwalitatief zeer goede rijgdraad met naald. Beadalon bestaat al sinds 1976. En alhoewel er bead in de naam zit van Beadalon, verkopen ze geen kralen, maar wel onderdelen om sieraden te maken met kralen! Gelukkig heeft 't Kralenstulpje duizenden verschillende soorten kralen dus dit is de perfecte combinatie. We zijn er dan ook trots op dat Beadalon besloten heeft om met ons samen te werken. 

Beadalon sieraden onderdelen

Beadalon heeft naast rijgdraad om sieraden te maken ook nog onderdelen om sieraden te maken. Aangezien we nu officieel leverancier mogen zijn van Beadalon, kunnen we ook onderdelen voor u bestellen, dit kan al wanneer u slechts 5 x van een bepaald onderdeel nodig heeft. Stuurt u ons dan even een email via info@kralenstulpje.nl 

Beadalon Beads & Basics

Beadalon is al jaren marktleider het het gebied van de basis materialen om sieraden te maken. Dus wilt u kralen rijgen en hiervan sieraden maken? Dan heeft Beadalon kwalitatief de beste onderdelen in haar assortiment!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss