Wat is een dromenvanger?

De dromenvanger komt oorspronkelijk bij de Indianen vandaan. Het is en symbool. Zij maakten de dromenvangers om boven hun slaapplaats te hangen zodat boze dromen werden gevangen in het web en alleen goede dromen werden toegelaten.

Dromenvanger ketting

Wikipedia zegt hierover: Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web en volgens de overlevering glijden ze er dan in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer.

Dromenvanger sieraden

’t Kralenstulpje heeft ook  vele mooie dromenvangers om te verwerken in sieraden. Deze kunt u hier vinden!
Behalve dat deze dromenvangers wellicht een spirituele betekenis hebben voor sommige mensen, zijn ze vooral ook gewoon heel leuk om te verwerken in sieraden! Leuk om sieraden maken en om lekker te slapen, maar ook gewoon heel leuk om te dragen!

 

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss