Sorteer op

Ridder bedels

Ridders zijn van alle tijden, vroeger onze echte helden en nu nog steeds worden er mensen geridderd met een lintje, vaak omdat ze buitengewoon goede dingen hebben gedaan, de helden van deze tijd!

Hoe leuk is het om een ridder bedel of hangertje cadeau te doen aan een echte held of heldin van deze tijd! Vind jij dat iemand een ridder is? Laat hem of haar dit zien door een leuk bedeltje aan een kaartje, cadeautje of sleutelhanger te hangen. Of maak er gewoon meteen een heel leuk sieraad van!

Ridder bedeltjes

De ridder, ze komen uit de middel eeuwen en iedereen kent ze wel. Nog steeds zie je in allerlei tv series en andere omgevingen wel ridders, de pakken hangen nog steeds in museums, ook worden er nog steeds pakken gebruikt tijdens theaters en musicals.

Bijna iedereen heeft er zo een beeld bij maar veel weten ze er niet van. Een ridder is een vechtende edelman te paard, eerst was een ridder nog geen lid van de adel. Dit gebeurde pas toen er oorlog uitbrak. De ridders kregen een steeds hogere status door de propaganda die werd gemaakt in de 13e eeuw.

Nog steeds bestaan er riddertoernooien ( niet zoals vroeger natuurlijk) het is een toernooi waar iedereen bij elkaar kwam om te feesten en militaire technieken voor ridders toe te passen. Toen deze toernooien eerst werden ontwikkeld, werd er een stuk grond aan gewezen waar iedereen ook daadwerkelijk mocht vechten. Tegenwoordig worden deze toernooien alleen nog na gespeeld. U herkent ze direct als u de ridders ziet aan hun zware ijzeren pak, het pak met de kruis voor op de borst, het zwaard en hun zware hoofdeksel, dit pak word een plaatharnas genoemd.

Als ik denk aan ridders dan denk ik aan sterke mensen die vechten voor hun leven maar toch een klein hartje hebben voor hun paard. Wat denkt u als u aan een ridder denkt?

Sieraden maken voor uw eigen ridder of jonkvrouwe

Wij verkopen mooie bedeltjes van het pak van een ridder, een zwaard, het hoofd van een ridder en een schild. Wilt u nu kracht uitstralen of gewoon een mooi sieraad maken met onze super mooie bedels, neem vooral een kijkje op onze webshop. Zo hebben wij diverse ridder bedels ook in beide kleuren zilver en goud.  Ook zijn bijna alle bedels een andere afmetingen, denk aan 15mm x 23mm of aan 22mm x 5mm .

De afmeting staan bij alle bedels vermeld zodat het duidelijk is en u het ook kunt matchen met andere bedels of weet wat voor draad of ketting u er door heen kan rijgen.

Geef een origineel cadeau aan iemand die u nu echt doet denken aan een ridder of  aan iemand die super fan is van ridders. Ook zijn het gewoon leuke bedels om zelf te dragen. Alle bedels zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voor iedereen betaalbaar. Wees lekker creatief, bedenk wat u met de bedeltjes kunt doen, verras iedereen met uw creativiteit en dan wens ik u super veel plezier.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss