Wat te doen bij klachten?

't Kralenstulpje bestaat als sinds 2010 en onze missie is om zoveel mogelijk tevreden klanten te hebben want daar worden wij gelukkig en blij van, dat is onze kers op de taart, hier werken wij voor! U bent een hobbyist en dat doet u voor uw plezier, dit is ons werk maar wij werken voor ons plezier dus wij willen gewoon dat u zich goed voelt bij onze producten en bij onze service en daar doen wij graag een stapje harder voor!

Webwinkelkeur keurmerk Kralenstulpje.nl 

‘t Kralenstulpje is aangesloten bij Webwinkelkeur. Hierdoor bent u er zeker van dat we aan alle regels voldoen waar webwinkels zich aan moeten houden. Ook is onze webwinkel gecontroleerd door Bergman juridisch advies op de privacywet.

Wij hopen natuurlijk dat alles perfect verloopt, maar inpakken blijft mensenwerk en ook wij zijn maar gewoon mensen en kunnen dus foutjes maken.

We willen u vragen om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kralenstulpje.nl

Al vanaf 2010 duizenden tevreden klanten bij 't Kralenstulpje

Leidt dit voor u niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Heeft u betaald via Klarna?  Voor vragen kunt u bellen met de klantenservice van Klarna:
https://www.klarna.com/nl/klantenservice/   

Heeft u via Afterpay uw betaling lopen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Afterpay: Klantenservice: 020 7 230 270

't Kralenstulpje spendeert weinig geld aan dure reclame. Wij investeren liever in service en betaalbare kwaliteit (u ziet de resultaten). Hierdoor is mond-tot-mond reclame echter uitermate belangrijk. Ons verzoek: Bent u tevreden? Zo ja, zegt het voort. Zo nee, laat het ons weten op info@kralenstulpje.nl

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss