Sorteer op

Haaietand bedels

U gaat lezen in deze pagina over waar dit soort  haaientand bedels of bedeltjes symbool voorstaan en waar het dier zelf voor staat. Daarnaast ga ik het ook hebben over ons assortiment en wat u allemaal kunt maken met dit bedeltje.

Er zijn natuurlijke verschillende soorten haaien en die hebben ook allemaal een andere betekenissen. Algemeen staat de haai voor geestelijke transformatie. Dit houdt in dat u nieuwe energie en andere vorm van gedachtegang accepteert. Daarnaast gelooft men ook dat hij u beter leert omgaan met uw instincten en ze beter te leren vertrouwen. Dit kunt ook weer gebruiken om de waarheid van dingen te achterhalen uit iedere situatie mogelijk. Ook helpen ze bij het afstemmen van emoties. Dat houdt in dat wanneer u bepaalde emoties niet kunt tonen, maar ze toch voelt u die in bedwang kunt houden.

Een bedel van een haaientand

De haaientand is bedoelt om de kracht van de haai op te roepen. Eigenlijk wat ik hierboven verteld heb. De tand staat symbool voor de haai. Dit is natuurlijk een hele mooie betekenis en ook een hele oude. In verschillende culturen gelooft men hier hevig in en dragen ze nu nog steeds de tand als sieraad. Simpel weg zou de haaientand uw moeten helpen om door moeilijke periodes en situaties heen te komen.

Zoals ik net noemde is de haaientand al behoorlijk oud. Hij behoort toe aan de fossiele soort die 450 miljoen jaar geleden geleefd heeft. Een belangrijke kenmerk van de haaientand is, is dat hij een driehoekige vorm heeft en daarnaast verder plat is. Als de tand er precies zo uit ziet heeft u mogelijk een tand van de witte haai. Hij zou ook nog ruwe kartels moeten hebben langs de rand.

U kunt zelf ook een haaientand van het strand afplukken. Hiervoor hoeft u niet eens naar het buiten, want aan de Zeeuwse kust kunt u die ook vinden. Bij Zeeland zwemmen vooral Hondshaaien, gevlekte haaien en ruwe haaien. De meeste van deze haaien zijn niet gevaarlijk voor mensen. U hoeft dus niet bang te zijn als u gaat zwemmen in de Oosterschelde.

Ons assortiment met bedeltjes

Wij hebben verschillende soorten haaientanden hangers en bedels. We hebben op website een metalen soort die is verschillende vormen, materialen en maten te verkregen. Daarnaast bieden wij u ze ook aan in de Bohemian style. Ook deze komt voor in verschillende soorten.

Op deze manier kunt u kiezen welke haaientandbedeltje het beste bij u past en waar u graag een sieraad uit wilt maken. U kunt er natuurlijk een armbandje en ketting van maken. Daarnaast kunt u er ook een hele leuke hanger van maken voor aan uw tas of sleutels. En wat dacht u van twee kleine tand bedeltjes als oorbellen?

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss