Lage prijzen kralen en bedels: Waar  kan ik goedkoop kralen kopen?

Bij ’t Kralenstulpje profiteert u van lage prijzen! En al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe kan dit? Dat komt omdat wij veel Kralenwinkels hebben overgenomen in het verleden en de prijzen al jaren niet hebben aangepast van deze artikelen.

Niet omdat we dit niet willen, maar meer omdat het niet mogelijk is voor 25.000 artikelen. Veel prijzen zijn nooit aangepast sinds 2010. Dus zoek even op de website en doe hier uw voordeel mee.

Ook importeren we rechtstreeks vanuit het Buitenland zonder tussenhandel of groothandel en dat scheelt ook aanzienlijk!

Is de kwaliteit van de Kralen en Bedels dan minder? Nee, zeker niet! Wij kopen alles nikkelvrij in en zorgen voor een prima prijs en kwaliteit verhouding! Komt er toch een klacht over een artikel? Dan halen wij per direct het artikel uit onze collectie.

Wat is jullie kracht?

Nou we zitten bijna bovenop onze mail en proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Klachten worden bij ons erg serieus genomen en meteen opgelost! We proberen alles dezelfde werkdag nog te verzenden mits voor 12:00 uur besteld. Dus snel in huis omdat we meteen vanuit voorraad leveren.

Is iedereen tevreden over ‘t Kralenstulpje?

Dat is zeker ons streven en de doelstelling van ’t Kralenstulpje.

We bestaan nu al vanaf 2010 en we hebben een tevredenheid score van 9,6 bij ons keurmerk Webwinkelkeur. Nee, we hebben geen 100% tevreden klanten helaas, en dat heeft soms ook te maken met externe factoren zoals de bezorging via PostNL. Soms komt een pakket later aan dan gehoopt. En als een pakket helemaal niet aankomt dan lossen wij dit natuurlijk op.

Maar we verzamelen eerlijke recensies. En we kunnen hier ook niets aan veranderen. Maar we zijn enorm trots dat we na 13 jaar nog steeds op een 9,6 staan! Hier zijn we enorm blij mee!

“We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews bij Webwinkelkeur. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

Hebben jullie ook nog korting voor bedrijven of bij grote bestellingen?

Jazeker! Kijk hiervoor bij: Ondernemers en staffelkortingen.

Ik ben wel erg veel kralen of bedels nodig voor mijn bedrijf, kunnen jullie hiervoor een offerte maken?

Ja natuurlijk, dit doen we met heel veel liefde en plezier!

Kunnen jullie ook bescherm engeltjes voor ons maken? We zijn een grote partij nodig om weg te geven als kerstgeschenk!

Natuurlijk kunnen we iets voor u betekenen bij grote afname van samengestelde producten en artikelen en we kunnen zeker iets voor u maken.  Stuurt u ons een mail naar info@kralenstulpje.nl en we gaan kijken wat er voor u mogelijk is!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss