Sorteer op

Broche spelden

U wilt graag een broche maken en u zoekt hiervoor passen spelden! Dan bent u bij 't Kralenstulpje op het juiste adres! Maak uw eigen leuk gepimpte broche en lijm hier met sieradenlijm een cabochon op of een leuke bedel. Aan de kilt broche spelden kunt u leuke bedels en kralen hangen. Dit gaat hoe dan ook een persoonlijke blikvanger worden, een broche die niemand anders heeft!

De Broche is meer een woord van een paar jaren terug, en de meeste jeugd van tegenwoordig heeft geen idee wat het is. Nu weet wel iedereen wat een spelt is, zo niet dan kent u wel de medailles van avonds vierdaagse die met een spelt kunnen worden vast gemaakt aan uw shirt. Een broche speld is een sieraad dat wordt gedragen om een outfit te versieren, er zijn heel veel verschillende broche spelden en dus ook voor iedere outfit wel een te vinden. De broche spelden worden voornamelijk bij vrouwen gedragen. 

Klitspeld

Een broche speld heeft soms de vorm van een veiligheidsspeld, en kan dan ook op dezelfde manier worden bevestigd aan kleding. Een leuk feitje is dat een broche speld vaak aan de linkerkant word gedragen door veel oudere vrouwen, dit is dan ook de traditioneel correcte manier, maar tegenwoordig worden deze spelden overal gedragen, en ook zeker niet alleen op een jasje. Het word ook gedragen op een jas, trui, of op een tas en noem het maar op. Wij bieden verschillende broche spelden, deze in allerlei maten, kleuren en vormen. Maar niet alleen verkopen wij broche spelden, wij verkopen namelijk ook kiltspelden, deze spelden werden vroeger gebruikt voor het dichtmaken van een kilt in Schotland. Tegenwoordig worden deze ook nog steeds gebruikt voor het vastmaken van kledingstukken, of ter decoratie van een outfit net als de broche spelden. Ook deze in verschillende maten, kleuren en vormen. Zo ook worden de klitspelden gebruikt om een rok/jurk naar beneden te houden, omdat dit een erg zware spelt is.

Hoedenspelden

Ook bieden wij hoedenspelden aan, hoedenspelden zijn niet alleen een ontzettend mooie afmaker van uw outfit, maar heeft ook nog eens een handige functie, deze kunt u vast zetten in uw hoed, hoedenspelden worden alleen voor dameshoeden gebruikt, deze spelden kunnen namelijk alleen gebruikt worden in combinatie met opgestoken haar, zoals wij dat vroeger veel zagen. De hoedenspelden die wij aanbieden zijn niet geschikt voor het vastzetten van een hoed, maar alleen ter decoratie. Nu kunt u de broche spelden helemaal een eigen touch geven, door bijvoorbeeld kralen op de speld te rijgen. Zo kunt u het helemaal aanpassen aan uw outfit, en het is ook nog niet eens heel lastig. Dus neem zeker een kijkje op onze webshop voor alle benodigdheden, en ga lekker creatief bezig. En wees binnenkort degene met de mooiste outfit

 

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss