Wat is bead embroidery?

Bead Embrodery Kralenstulpje

Bent u op zoek naar een nieuwe, uitdagende hobby of wilt u uw vaardigheden in het maken van zelf gemaakte sieraden naar een hoger niveau tillen? Bead embroidery, ofwel borduren met kralen, is een prachtige manier om unieke sieraden te maken. In deze blog nemen we u mee door de wereld van bead embroidery en laten we zien welke materialen u kunt gebruiken om te beginnen met deze fascinerende techniek.

Naalden en C-lon Draad

Voor bead embroidery heeft u speciale beading naalden nodig. Deze naalden zijn dunner en flexibeler dan gewone naainaalden, waardoor ze perfect zijn voor het werken met kleine kralen. De beading naalden die we aanbieden zijn sterk en duurzaam, ideaal voor elk bead embroidery project.

Bij het borduren met kralen is het ook belangrijk om de juiste draad te kiezen. C-lon draad is een uitstekende keuze voor bead embroidery vanwege zijn sterkte en veelzijdigheid. Deze draad is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor u altijd een draad vindt die past bij uw kralen en project.

Kralen, Cabochons en Druppelkralen

In onze collectie vindt u een uitgebreid assortiment aan kralen, perfect voor bead embroidery. Onze nieuwe Tsjechische kralen zijn bijzonder populair vanwege hun kwaliteit en diversiteit aan kleuren en vormen. Deze kralen voegen een unieke touch toe aan uw zelf gemaakte sieraden.

Cabochons spelen een centrale rol in bead embroidery. Of een mooie Camée. Ze kunnen worden gebruikt als prachtig middelpunt van uw ontwerp. We bieden een breed scala aan cabochons, van glas tot edelstenen, zodat u altijd iets vindt dat bij uw project past.

Een bijzondere vermelding verdienen de druppelkralen. Met hun elegante vorm zijn druppelkralen ideaal om beweging en diepte aan uw projecten toe te voegen. Ze zijn perfect voor het maken van bloemenpatronen, het nabootsen van waterdruppels of gewoon als prachtige accenten in uw zelf gemaakte sieraden. Beschikbaar in diverse kleuren en materialen, bieden ze eindeloze mogelijkheden voor creativiteit.

Verdere Materialen

Om uw bead embroidery project te ondersteunen, heeft u een goede basis nodig. Onze Beading Foundation in verschillende kleuren biedt een stevig, maar flexibel oppervlak waarop u kunt werken. Dit materiaal is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat uw projecten netjes en professioneel uitzien.

Miyuki rocailles zijn een essentieel onderdeel van bead embroidery. Deze kleine, uniforme kralen zijn perfect voor het toevoegen van detail en textuur aan uw ontwerpen. We bieden ze aan in verschillende maten, waaronder 6/0 en 11/0, om aan al uw behoeften te voldoen.

Voor een extra bijzondere touch kunt u edelsteenkralen of een tussenzetsel met edelsteen of crystal glas gebruiken. Deze natuurlijke elementen voegen een unieke schoonheid toe aan uw zelf gemaakte sieraden.

 

Tot slot, om ervoor te zorgen dat uw creaties lang meegaan, bieden we sieradenlijm aan die speciaal is ontworpen voor bead embroidery. Deze lijm is sterk, droogt transparant op en is ideaal voor het bevestigen van cabochons of het afwerken van uw projecten.

Bij 't Kralenstulpje zijn we toegewijd om u te voorzien van de beste materialen en inspiratie voor uw zelf gemaakte sieraden. Met onze producten kunt u prachtige bead embroidery creaties maken die uw persoonlijke stijl weer geven. Bekijk ons aanbod en begin vandaag nog met het maken van uw eigen unieke sieraden!

Terug naar kennisbank

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss