Lief kraaltje

Foto van Lief Kraaltje

Op onze website kunt u hier en daar inspiratiefoto's tegenkomen die wij hebben overgekocht van de voormalige eigenaresse van de kralenwebwinkel Lief Kraaltje.

Lief Kraaltje als inspiratiebron

Ze was met haar mooie kralen webwinkel een inspiratiebron voor velen, en ze heeft prachtige sieraden gemaakt welke ze heeft vastgelegd op mooie foto’s. We zijn blij dat we deze foto’s mogen gebruiken om jullie te inspireren bij het maken van sieraden.

Als u door onze website bladert, zult u hier en daar dus mooie inspiratiefoto's tegenkomen, een mooie nalatenschap van Lief Kraaltje.

In 2023 heeft Linda, de creatieve kracht achter www.liefkraaltje.nl, besloten haar website te sluiten en heeft ze elders een nieuwe uitdaging gevonden.

Linda was ook een bron van inspiratie voor ons bij 't Kralenstulpje. Haar talent voor het maken van prachtige sieraden en haar vaardigheid om deze kunstwerken vast te leggen op foto's is heel erg goed. Deze foto's zijn niet alleen een viering van haar vakmanschap maar ook een ode aan de schoonheid en veelzijdigheid van sieraden maken.

Zelf sieraden maken

We zijn ontzettend dankbaar en blij dat we deze inspiratiefoto's van Linda hebben mogen overkopen en mogen gebruiken. We hopen dat dienen als een eindeloze bron van inspiratie voor u, die net als wij gepassioneerd zijn over het maken van zelfgemaakte sieraden.

Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om niet alleen de materialen te bieden die u nodig heeft, maar ook de inspiratie om iets werkelijk unieks te maken. Blader door onze collectie van kralen, bedels en sieraden onderdelen, en laat u inspireren door de foto's van sieraden. Uw volgende zelfgemaakte sieraad begint hier, bij een foto, een idee, een vonk van inspiratie.

Inspiratie foto van Lief Kraaltje

Over Esther de Jonge en 't Kralenstulpje

Mijn naam is Esther de Jonge en ik ben de trotse oprichter van 't Kralenstulpje. Geboren op 10 april 1970, vond ik mijn passie in de wereld van kralen en sieraden onderdelen. Het idee om 't Kralenstulpje te starten kwam op 10 mei 2010, toen ik besloot mijn droom om anderen te inspireren zelf sieraden te maken, te realiseren. Gevestigd in het schilderachtige Scheemda, Noord Oost Groningen, is mijn winkel meer dan alleen een plaats waar kralen verkocht worden; het is een bron van creativiteit en inspiratie.

Waarom 't Kralenstulpje?

Ik ben vanuit hobby begonnen en mijn missie is dat iedereen voordelig zijn Kralenhobby zou moeten kunnen uitvoeren ben ik begonnen met het uitzoeken van betaalbare kralen dier wel van goede kwaliteit zijn. Elk kraaltje, bedeltje en sieraadonderdeel dat u bij ons vindt, zorgvuldig is geselecteerd op kwaliteit en eigenschappen. Van glinsterende glaskralen tot unieke edelsteen kralen, bij ons vindt u materialen die niet alleen uniek zijn, maar die ook uw zelfgemaakte sieraden een persoonlijk tintje geven. Of u nu kleine kraaltjes zoekt voor verfijnde armbandjes of opvallende bedels om een statement te maken, met meer dan 25.000 artikelen op voorraad is 't Kralenstulpje is uw one-stop-shop en dat scheelt verzendkosten!

Klanten kiezen voor 't Kralenstulpje omdat wij meer bieden dan alleen producten; wij bieden een ervaring. Bij ons kunt u veilig bestellen, met de zekerheid van ons WebwinkelKeur keurmerk. Wij garanderen een snelle levering uit voorraad en bieden uitstekende klantenservice. Bovendien, bij ons ontvangt u geen ongewenste mails – alleen inspiratie en de beste aanbiedingen en alleen op uw verzoek! U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Mijn grote droom?

Om van 't Kralenstulpje een creatieve club te maken voor liefhebbers van zelfgemaakte sieraden. Een plek waar zowel beginners als ervaren sieradenmakers samen kunnen komen om te leren, te delen en te groeien in hun ambacht.

En nu iets luchtigs over mij: wie mij goed kent, weet dat ik een enorme thee-enthousiast ben, altijd wel een nieuw sieradenproject op mijn bureau heb liggen en gek ben op wandelen in de prachtige natuur rondom Scheemda.

Ik kijk ernaar uit om u te helpen en uw eigengemaakte sieraden te verwezenlijken!

Met warme groet,

Esther de Jonge

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss