Sorteer op
Sorteer op

Sieraden lint

Maak kennis met onze prachtige collectie sieradenlinten en maak een persoonlijk sieraad naar uw eigen smaak. Met onze letterkralen en bedeltjes zijn de mogelijkheden eindeloos!

Combineer naar hartenlust met sieradenlint, kralen en bedels. Of u nu Grieks keramiek, bails, metalen kralen, buiskralen of andere kralen met een gat van ongeveer 3 mm wilt gebruiken, alles is mogelijk! Deze sieraden zijn echte eyecatchers en ik krijg regelmatig complimenten over mijn zelf samengestelde armbanden.

Eindeloos combineren met sieraden lint, kralen en bedels!

Grieks keramiek, bails, metalen kralen, buiskralen, alles met een gat van rond de 3mm is geschikt! Ik word hier zo vrolijk van! Dit zijn echte blikvangers en men vraagt mij regelmatig waar ik deze armanden vandaan heb, nou, ik heb ze gewoon zelf samengesteld!

Sieraden lint

Unieke armbandjes snel en eenvoudig zelf samenstellen

Het is zo eenvoudig en elke dag draag ik een andere variant! Het is leuk om te combineren met elastische armbanden met kleine edelstenen of rocailles, ronde letterkralen en briolette kralen. 

Klik hier voor puntsteentjes ~ Klik hier voor buig ringetjes ~ Klik hier voor jasseron ketting
Klik hier voor Briolette kristal kralen ~ klik hier voor edelsteen kralenKlik hier voor alle letterkralen

Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan uw sieraden en laat uw creativiteit de vrije loop met onze sieradenlinten en accessoires. Begin vandaag nog met het maken van unieke en stijlvolle sieraden die bij uw persoonlijkheid passen!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss