Sorteer op
Sorteer op

Bali Style kralen Tibetaans zilver

Bali een eiland in Indonesië een eiland waar in nog heel graag een keer heen wil, een plaats waarvan iedereen wel eens plaatjes heeft gezien en een plek heel anders dan hier. Voor ons is Bali een wereld van verschil, niet alleen door het prachtige landschap maar ook door de andere cultuur, ze eten er anders, hebben geen koningsdag maar hele andere feestdagen. Het is op sommige plekken in Bali nog even een stukje terug in de tijd, zo doen ze nog velen dingen met hun handen en ook creatief bezig zijn en het zelf maken van dingen zoals sieraden, tassen en hoeden is daar nog erg normaal.

Het mooie hieraan is dat de producten die zei maken allemaal net een beetje verschillen van elkaar, dit omdat ze met de hand gemaakt worden. Het maken van hoeden is voor ons een hele opdracht, maar voor hun een dagelijkse opdracht. Zo ook de prachtige sieraden die ze er maken zijn fantastisch. Zo ook het gebruik maken van zelf gemaakte kralen. De kralen zijn vaak hol en hebben een mooi werkje aan de buitenkant.

Holle Bali kralen

Zo verkopen ook wij deze mooie kralen in de webshop zodat u het ook eens kunt proberen om zelf sieraden te maken. Of u kunt mooie sieraden maken en helemaal de Bali uitstraling creëren door bijvoorbeeld meerde armbanden te maken of een leuke set van armbanden en kettingen te maken.

Sieraden hobby

De kralen zijn ook leuk om te combineren met de Bali style bedels. Zo verkopen wij de Bali kralen in verschillende maten, kleuren maar ook verschillende patronen en vormen. Zo kunt u kiezen uit tibetaans zilver maar ook een goude kleur bieden wij aan. Neem vooral een kijkje op onze website voor deze prachtige kralen en ga aan de slag met het maken van uw persoonlijke sieraden. Zo is het ook een super leuk cadeau om een zelf gemaakt sieraad te geven. U kunt het ook op maat maken, dit is voor vele mensen echt een uitkomst. En weet u nu niet zo goed waar u moet beginnen met het maken van sieraden en weet u niet zo goed hoe het moet, dat is zeker geen excuus om niet te kunnen beginnen, want er zijn echt een heleboel video’s te vinden, met simpele uitleg. Dus begin nu en dan wens ik u heel veel plezier met het ondervinden of standhouden van uw sieraden hobby.

 

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss