Sorteer op

Bali Style kralen Tibetaans zilver

Bali, een eiland in Indonesië, is een plek waar ik nog heel graag een keer naartoe wil. Het is een plaats waarvan iedereen wel eens plaatjes heeft gezien en die heel anders is dan hier. Voor ons vormt Bali een wereld van verschil, niet alleen vanwege het prachtige landschap, maar ook door de unieke cultuur. Ze eten er anders, hebben geen Koningsdag, maar vieren hele andere feestdagen. Op sommige plekken in Bali lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan; veel dingen worden nog met de hand gedaan, en ook het creatief bezig zijn en het zelf maken van items zoals sieraden, tassen, en hoeden is daar nog erg gebruikelijk.

Het bijzondere hieraan is dat de producten die ze maken allemaal net een beetje van elkaar verschillen, omdat ze met de hand gemaakt worden. Het maken van hoeden, wat voor ons een hele opgave zou zijn, is voor hen een dagelijkse bezigheid. Zo ook zijn de prachtige sieraden die ze maken fantastisch, inclusief het gebruik van zelfgemaakte kralen. Deze kralen zijn vaak hol en hebben een prachtig patroon aan de buitenkant.

Holle Bali Kralen

Wij verkopen ook deze prachtige kralen in onze webshop, zodat u het eens kunt proberen om zelf sieraden te maken. U kunt de unieke Bali-stijl nabootsen door bijvoorbeeld meerdere armbanden te maken of een leuke set van armbanden en kettingen.

Sieradenhobby

De kralen zijn leuk te combineren met Bali-stijl bedels. Wij verkopen Bali kralen in verschillende maten, kleuren, maar ook met uiteenlopende patronen en vormen. U kunt kiezen uit Tibetaans zilver, maar ook goudkleurige varianten zijn beschikbaar. Neem vooral een kijkje op onze website voor deze prachtige kralen en begin met het maken van uw persoonlijke sieraden. Het is ook een fantastisch cadeau-idee om een zelfgemaakt sieraad te geven, eventueel op maat gemaakt voor een nog persoonlijker gebaar.

En mocht u niet zeker weten waar te beginnen met het maken van sieraden, of hoe u het aan moet pakken, dan is dat zeker geen reden om niet te beginnen. Er zijn talloze video’s beschikbaar met eenvoudige uitleg. Begin dus vandaag nog, en ik wens u veel plezier met het ontdekken of voortzetten van uw sieradenhobby.

Geschreven door Bente van Vondel, stagiaire International Business Studies.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss