Sorteer op

Medaillons - prayerbox , waar worden ze voor gebruikt?

Via deze pagina ga ik vertellen over medaillons. De vraag is waar ze allemaal voor gebruikt kunnen worden en waarom mensen deze vaak dragen. Ze zijn ook te gebruiken voor verschillende doeleinden en niet alleen als sieraden. Men draagt ze vaak ook op kleding, waar ze verwerkt zijn in kledingstukken.

Foto medaillon aan een ketting

Medaillons worden vaak gebruikt en gedragen door mensen omdat ze er een foto in kunnen plaatsen. Door dit kleine gebaar vinden mensen het vaak de moeite waard om dit te kopen. Dit komt omdat men zo hun geliefden dicht bij zich kan dragen zonder dat het voor de buitenwereld zichtbaar is. Het kan gezien en gevoeld worden alsof het hun kleine geheim is. Vaak wordt dit geassocieerd met een overleden dierbare of een relatie. Dit hoeft echter niet het geval te zijn; als u kinderen heeft, kunt u bijvoorbeeld ook een foto van hen erin plaatsen. Zelf zou ik er ook een foto van een speciale plek in doen. De reden hierachter is dat alle mooie herinneringen die ik aan die plek heb, door die ene foto worden herinnerd. Op deze manier heb je herinneringen aan meerdere dingen, in plaats van alleen aan bepaalde personen.

Herinnering medaillon

Via onze website verkopen we verschillende soorten medaillons, en op basis daarvan kunt u ook een foto kiezen. Bij het medaillon dat een wenssymbool voorstelt, kunt u bijvoorbeeld wensen dat iemand terugkomt of dat de herinnering voor eeuwig bij u blijft. Bij een hartvormig medaillon kunt u ervoor kiezen om een foto van uw geliefde erin te doen of van iemand anders die u liefhebt. Om het iets persoonlijker te maken, kunt u bij het hartje met een pootje ervoor kiezen om een huisdier of een ander dier dat belangrijk voor u was, daar een foto van in te doen.

Wat is een prayerbox?

Een prayerbox, of gebedsdoosje, is een klein doosje dat gebruikt wordt om gebeden, wensen, of positieve affirmaties in op te bergen. Deze traditie vindt zijn oorsprong in verschillende culturen en religies over de hele wereld. Mensen schrijven hun gebeden of wensen op een klein stukje papier en stoppen dit vervolgens in het doosje. Het idee is dat door het opbergen van deze gebeden of wensen in het doosje, ze dichter bij het goddelijke of het universum worden gebracht, wat de kans op verhoring zou vergroten.

Prayerboxen kunnen gemaakt zijn van diverse materialen zoals metaal, hout, of steen en zijn vaak fraai gedecoreerd. Ze kunnen persoonlijk worden gedragen, bijvoorbeeld als hanger aan een ketting, of thuis op een speciale plek worden neergezet. Naast het spirituele of religieuze gebruik kunnen prayerboxen ook dienen als een middel voor mindfulness of persoonlijke reflectie, waarbij het opschrijven van gedachten, zorgen of dankbaarheid helpt bij het vinden van innerlijke rust of het manifesteren van persoonlijke doelen.

Kortom, met zo’n medaillon of payerbox kunt u van alles doen. Het maakt ook niet uit welke vorm of welke uitstraling het medaillon heeft. Als u erover nadenkt, komt het toch op hetzelfde neer: de bedoeling is dat iets of iemand waar u van houdt en om geeft, vertegenwoordigd wordt door een foto in het medaillon.

Ik hoop dat u het leuk vond om dit te lezen over medaillons en dat u nu een beter idee heeft van wat u nog meer met foto’s in medaillons kunt doen. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over de medaillons en wat u ermee kunt, neem dan gerust per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss