Missie van 't Kralenstulpje!

Kralen en onderdelen om sieraden te maken

Vanuit een hobby ben ik, Esther de Jonge, begonnen met het maken van sieraden, ondanks dat ik oorspronkelijk niet creatief was. Handwerken op school vond ik maar niets, en op de Modevakschool presteerde ik niet veel goeds achter de naaimachine. Rapport: bedrijfseconomie een tien, maar naaien een drie! Handenarbeid was aan mij niet besteed en tekenen doe ik net als een kleuter, twee rondjes en vier streepjes is bij mij een poppetje.

Sieraden zelfmaak projecten

Ik zal u een geheim vertellen! Ik heb het maken van sieraden geleerd in één avond, gewoon verbazingwekkend! En iedere keer zag ik weer verbetering bij het maken van een nieuw project. Zo leuk wanneer men meteen resultaat ziet! En een zelfgemaakt sieraad behoudt altijd zijn (emotionele) waarde!

Inmiddels heb ik het kralen virus goed te pakken, en dat al meer dan 14 jaar! Het geeft mij veel voldoening. Maar een hobby moet wel betaalbaar zijn voor iedereen, is mijn mening.

Daarom wil ik u graag introduceren in de wereld van het sieraden ontwerpen en maken. Denk hierbij aan het maken van armbanden, oorbellen, kettingen, sleutelhangers, riemen, haarversieringen, en tashangers. Ik wil u alle hulp bieden die nodig is en veel technieken laten zien. Het is niet moeilijk om het maken van sieraden onder de knie te krijgen; het is zelfs makkelijk en simpel. Probeer het maar eens!

Wist u dat we bij 't Kralenstulpje alle basisbenodigdheden in huis hebben om zelf sieraden te maken?

Hoe gaan we zelf sieraden maken?

Ik begrijp dat het soms lastig is om ergens te beginnen. Daarom hebben wij een gratis online cursus op onze site, om zelf aan de slag te gaan met het maken van sieraden! Na deze online cursus bent u in staat om zelf de mooiste sieraden te maken. Dit is een gratis kans om u een geheel nieuwe hobby eigen te maken!

De cursus is zeer compleet en gemakkelijk te begrijpen. Verder schept deze gratis cursus geen enkele verplichting; er bestaat alleen een kans dat u het virus ook te pakken krijgt: de verslaving van het maken van sieraden, en zoals onze Belgische klanten zeggen, de verslaving van het maken van juwelen!

Benodigdheden om sieraden te maken

Kralenhobby; Benodigdheden om Sieraden te Maken

Bezig zijn met uw hobby is bovendien bewezen goed voor de geestelijke gezondheid! U bent bezig met een nieuwe uitdaging, uw aandacht is afgeleid, het is ontspannend om iets nieuws te proberen, en uiteindelijk komt er iets moois uit uw handen waar u een goed gevoel van krijgt, een stukje voldoening en een stukje emotionele rijkdom!

Uw eerste creatie gaat u vaak zelf dragen, waarbij u leuke complimenten krijgt. Vaak staat u buitengewoon versteld van uw eigen mogelijkheden. Later gaat u iets maken om weg te geven aan bijvoorbeeld een dierbaar persoon, zoals een goede vriend of vriendin, een collega, of een geliefd familielid.

Deze dierbaren zijn u dan extra dankbaar! Het is vaak veel leuker om iets te geven dan om iets te krijgen! Ook dit geeft een gelukkig en krachtig gevoel, is mijn ervaring.

Nog een stap verder is dat u uw eigen sieraden gaat verkopen! Dat voelt als een echte doorbraak! Het voelt erg fijn wanneer iets wat u met uw eigen handen hebt gemaakt, zo mooi wordt gevonden dat iemand het wil kopen en dragen. Hier kunt u zoveel zelfvoldoening uit halen!

Vraag ons gerust om hulp, vertel het ons, wij proberen altijd een oplossing te vinden voor uw probleem, mocht u er niet meteen uitkomen. ‘t Kralenstulpje staat voor u klaar met tips en tricks. We hebben een leuke rubriek onder klantenservice vol met inspiratie en met heel veel tutorials, leuke voorbeelden met ideeën om zelf de beste, mooiste en leukste sieraden te maken. Hier vindt u een rubriek met alle technieken  om zelf sieraden te maken.

Onze artikelen bezorgen we zo snel mogelijk naar u toe. Wij weten van aanpakken! We kunnen alles vanuit voorraad leveren, dus we hebben maar korte levertijden!

Als extra voegen we ook nog op uw verzoek een gratis cadeautje toe bij uw bestelling. Deze kunt u uitzoeken en gratis en voor niets vanaf een bepaald bestelbedrag mee bestellen, kijk onder klantenservice en pak mee die winst.

Bent u op zoek naar iets speciaals of iets origineels en heeft u al overal gezocht? Wellicht kunnen wij u verder helpen. Ons aanbod is zeer groot; we hebben inmiddels al meer dan 25.000 artikelen meteen vanuit voorraad leverbaar. Maar mocht u meer of iets anders nodig hebben, schroom dan niet om ons een mail te sturen op info@kralenstulpje.nl . We gaan voor u kijken of zoeken naar een overeenkomstig alternatief.

Onze kralen artikelen zijn van uitstekende kwaliteit.

Wanneer een artikel niet goed is, dan valt dit onder de garantie. Dan krijgt u altijd uw geld terug via onze niet goed, 100% geld terug garantie. Meld dit dan binnen 14 dagen aan ons en dan krijgt u nog 14 dagen om het aan ons terug te sturen. De terugbetaling verzorgen we zo snel mogelijk, geen enkel probleem, hier kunt u op vertrouwen.

Wij van ’t Kralenstulpje staan met onze 10 jaar lange ervaring op nummer 1 als leverancier voor uw kralen en toebehoren. We bestaan sinds 10 maart 2010. Ook opmerkelijk veel bedrijven weten ’t Kralenstulpje inmiddels te vinden. Om deze reden zijn we vaak goedkoper dan de groothandel, dit kunt u gaan vergelijken.

Uiteraard houden we rekening met uw privacy; hierover kunt u alles lezen op onze site. Onze website is veilig, u blijft anoniem, we geven geen gegevens door aan derden. Wij zijn gecertificeerd en officieel aangesloten bij Webwinkelkeur, waardoor u gegarandeerd bent van goede service en geen onnodige risico's loopt. Wij zijn betrouwbaar, dit bewijzen we al bijna 10 jaar. Bovendien zijn we aldoor bezig om onze website en service te verbeteren.

Leuke kralen aanbiedingen!

Wilt u op de hoogte blijven van onze leuke aanbiedingen en niets meer missen van onze acties, kortingen en gratis artikelen? Word dan lid! Schrijf u nu gratis en vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Exclusief voor onze leden, bevat deze nieuwsbrief speciale aanbiedingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje

Op dit moment hebben wij een sales pagina met een uitgebreide uitverkoop, waarbij de kortingen oplopen tot meer dan 80%! Dit biedt u aanzienlijk voordeel en helpt u flink besparen.

Elke week voegen we nieuwe artikelen toe bij ‘t Kralenstulpje. Bekijk onze 'Nieuw binnen' sectie voor de nieuwste toevoegingen!

Bent u op zoek naar iets speciaals? In deze rubriek vindt u artikelen waarvan er slechts enkele beschikbaar zijn. Deze beperkte voorraad biedt u de kans om net die laatste speciale, authentieke kraal te vinden waarnaar u op zoek bent. Maar let op: het aanbod is beperkt en we kunnen deze niet meer bijbestellen.

U kunt ons helpen onze website te promoten! Bij elke bestelling voegen we nu een flyer toe, waarmee u kans maakt op een verrassingspakket. U maakt elke maand kans op dit gratis pakket. Wie wil dat nu niet? Als u een winnende foto post, ontvangt u persoonlijk bericht!

Heeft u met spoed een cadeau nodig voor een verjaardag, geboorte of begrafenis? Bel ons op 0597-85 01 10 om te vragen of uw bestelling meteen verzonden kan worden. Wij horen graag van u en zullen snel nagaan wat we voor u kunnen doen.

We hopen dat onze website u inspireert en goed laat zien wat wij te bieden hebben. Heeft u vragen? Wij staan onvoorwaardelijk voor u klaar! Stuur een e-mail naar info@kralenstulpje.nl voor meer informatie over onze bestsellers en unieke aanbiedingen.

Word ook lid van onze Facebook- pagina voor extra winacties en nieuwtjes, zoek op Facebook naar: Kralenstulpje!
We hebben ook verschillende groepen: Tutorials Sieraden maken en verkoop handgemaakte sieraden, hier kunt u uw eigen sieraden te koop aanbieden. 

Met vriendelijke groet,

Esther de Jonge

 

Terug naar de blogspagina

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss