Oorbellen dromenvanger!

Een dromenvanger spreekt al eeuwen tot de verbeelding! Een dromenvanger bestaat meestal uit kralen, bedeltjes, veertjes, schelpjes en zorgt ervoor dat boze dromen, nachtmerries worden opgenomen door de dromenvangers. Dat betekent dus voor ons lekker slapen en fijne dromen!

Bedeltjes, kraaltjes en veertjes

Dit zijn de basis benodigdheden voor dromenvanger sieraden, maar we hebben ook basis dromenvanger bedels! De Indianen maakten met hun primitieve gereedschappen al de mooiste sieraden en dromenvangers! Indianen zijn heel erg creatief en werkten al vele eeuwen geleden met kralen en veren!

Dreamcatcher oorbellen

Oorbellen mogen nooit te zwaar zijn en wat een geluk, veertjes wegen vrijwel niets! Deze dreamcatcher oorbellen zou je dus eigenlijk in moeten laten s'nachts maar dat is niet zo'n goed idee! Gelukkig kun je ze ook gewoon op je nachtkastje leggen en dan doen ze ook gewoon hun werk ;-) 

Terug naar de voorbeelden

 

Sorteer op
Sorteer op
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss