Oorbellen van bloemkelk zelf maken!

Vandaag maakte ik deze oorbellen met de bloemkelkjes van het kralenstulpje. Ik heb ze gecombineerd met geel koperen onderdelen en facetkralen. 

Oorbellen Materialen die hier gebruikt zijn:

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande sieraden onderdelen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

Aan de slag:

 

Oorbellen rijgen met kralen

Rijg de kralen op de twee nietstiften. Bevestig de nietstiften aan twee stukjes jasseron (hier zijn 8 en 12 schakels van het jasseron gebruikt). Bevestig de stukjes jasseron aan een kettelstift. Rijg hier eerst een koper kraaltje op, vervolgens het filigraan kapje en de andere kraaltjes. Bevestig de kettelstift aan de andere kettelstift.  Rijg de bloemkelk, kralenkapje en kraaltjes op deze kettelstift.  Nu alleen nog een haakje eraan en de eerste oorbel is klaar. Maak op dezelfde manier de tweede oorbel.

Je kunt vele varianten maken op deze oorbellen.  Kies voor meerdere kleurtjes voor een bonter geheel. Of varieer in de lengte. Meerdere stukjes jasseron met kraaltjes eraan. Net wat jezelf het leukste vindt.

Veel plezier met het maken van jouw eigen oorbellen. 

Groetjes Anjes Hermans

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss