Sorteer op

Paarden bedels

Jullie kennen ze allemaal wel, de echte paardenmeisjes… Ze kunnen er niet over stoppen als ze eenmaal begonnen zijn met praten over paarden, ze vertellen je dingen waarvan je denkt, wat betekent dit überhaupt. Heel wat mensen vinden ze vervelend, en snappen het niet. Toevallig ben ik ook zo’n paarden meisje. En geloof me je raakt er nooit zat van. Vroeger had ik de hele kamer vol met penny posters, alles had te maken met paarden, van posters tot foto’s, van boeken tot sieraden en van rozetten tot boeken, overal waar je keer zag je wel iets met paarden. En nog steeds kan ik duizenden uren in een stuk door over paarden praten, sorry haha. Ik houd er al mijn hele leven van en het houd maar niet op. Nu dat ik mijn eigen paard heb, ben ik al helemaal verliefd op alle spullen die er te koop zijn voor paarden, maar ook voor de ruiter.

Bedeltjes met paarden voor sieraden

Hoe leuk is het om deze spullen te personaliseren en op te pimpen met een leuk paarden bedeltje. U kunt bijvoorbeeld de bedeltjes aan uw zadel hangen, of aan het begin van uw zweepje, ook leuk is natuurlijk is aan uw poetskist of aan de elastiekjes voor in de manen van het paard. Wees creatief, maar hou het wel veilig, want veiligheid van u en uw paard staat altijd voorop.

Bedeltjes van een paard als cadeautje

Weet u niet wat je een echt paardenmeisje cadeau moet doen? Maak haar dan een superleuke sleutelhanger met een paar paarden bedeltjes, of maak een leuke armband of ketting. Ook leuk is het geven van een zelfgemaakt geluks armbandje. Hiervoor kunt u de superleuke bedeltjes gebruiken in de vorm van een hoefijzer, met de tekst “good luck “ erin gedrukt. Om het verder nog leuker te maken hebben wij nog veel meer leuke bedeltjes, zoals het hoofd van een unicorn (eenhoorn) , ook deze is super leuk en vooral voor de kleinere ruiters, leuk voor zowel beide meisjes en jongetjes. Ook verkopen wij meerdere bedeltjes van een galopperend paard. Om uw kind het gevoel te geven dat het paardrijden nog magischer is dan het al is, verkopen wij nu ook bedeltjes van paarden met vleugels, laat uw kind lekker in het magische land opgaan. Al deze bedeltjes zijn verkrijgbaar in zilverkleur. Het ene bedeltje is groter dan het andere bedeltjes, dus er is voor ieder wat. Lekker knutselen of een leuk cadeau geven? Kijk dan nu even op de website, voor alle paarden bedeltjes.

Geschreven door:  Bente, stgaiare International Busienss studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss