Sorteer op
Sorteer op

Kerst organza cadeau zakjes - geschenkzakjes kerst

Er is niets feestelijkers dan een organzazakje met Kerst! Deze zakjes zijn heel erg leuk om aan de kerstboom te hangen. Het mooie tulestof schijnt iets door waardoor u nog net kunt zien wat erin zit. Aan het lintje bevestigt u eenvoudig een labeltje waarop u bijvoorbeeld een naam kunt schrijven.

Kerst cadeauzakjes zijn een leuke manier om uw cadeaus te verpakken of om uw kerstdecoratie te verfraaien. Ze kunnen worden gebruikt als verpakking voor kleine cadeautjes, maar ook als decoratie om uw huis in kerstsfeer te brengen. U kunt cadeauzakjes Kerst maken met verschillende materialen, zoals stof, papier of karton. Door de zakjes te personaliseren met bijvoorbeeld een naam of een leuke tekening, maakt u het tot een uniek geschenk. Ook kunt u de cadeauzakjes combineren met andere kerstdecoraties, zoals kerstballen, kerststerren en andere versieringen. Met cadeauzakjes Kerst maakt u van elke gelegenheid een feestelijk moment.

't Kralenstulpje heeft vele soorten kerstzakjes met de mooiste motieven.

De maten zijn van het gehele zakje.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening wanneer u precies 100 of 50 stuks nodig hebt! Hier is de prijs dan ook naar. Dit geldt niet voor de luxe zakjes.

Waarom kerst zakjes gebruiken?

Kerstzakjes zijn een perfecte manier om cadeaus te verpakken. Niet alleen maken ze het geven van een persoonlijk geschenk feestelijker, ze maken het ook makkelijker om cadeaus te verpakken. Bovendien kunnen cadeauzakjes Kerst worden hergebruikt en zelfs als decoratie worden gebruikt. Zo kunt u de sfeer van de kerstdagen oproepen met een leuke verzameling kerstzakjes. Daarnaast is het ook een goede manier om uw cadeaus stijlvol te verpakken en er een persoonlijk tintje aan te geven. Kerstzakjes zijn dus een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een manier om uw cadeaus te verpakken.

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier alstublieft rekening mee houden? Ook dit geldt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier is de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss