Sorteer op
Sorteer op

Kerst organza cadeau zakjes - geschenkzakjes kerst

Er is niets feestelijkers dan een organzazakje met de kerst! Deze zakjes zijn heel erg leuk om aan de kerstboom te hangen. Het mooie tulestof schijnt iets door waardoor je nog net kunt zien wat erin zit! Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Kerst cadeau zakjes zijn een leuke manier om je cadeaus te verpakken of om je kerstdecoratie te verfraaien. Ze kunnen worden gebruikt als verpakking voor kleine cadeautjes, maar ook als decoratie om je huis in kerstsfeer te brengen. Je kunt cadeauzakjes kerst maken met verschillende materialen, zoals stof, papier of karton. Door de zakjes te personaliseren met bijvoorbeeld een naam of een leuke tekening, maak je het tot een uniek geschenk. Ook kun je de cadeauzakjes combineren met andere kerstdecoraties, zoals kerstballen, kerststerren en andere versieringen. Met cadeauzakjes kerst maak je van elke gelegenheid een feestelijk moment.

't Kralenstulpje heeft vele soorten kerstzakjes met de mooiste motieven.

De maten zijn van het gehele zakje

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Waarom kerst zakjes gebruiken?

Kerstzakjes zijn een perfecte manier om cadeaus te verpakken. Niet alleen maken ze het geven van een persoonlijk geschenk feestelijker, ze maken het ook makkelijker om cadeaus te verpakken. Bovendien kunnen cadeauzakjes kerst worden hergebruikt en zelfs als decoratie worden gebruikt. Zo kun je de sfeer van de kerstdagen oproepen met een leuke verzameling kerstzakjes. Daarnaast is het ook een goede manier om je cadeaus stijlvol te verpakken en er een persoonlijk tintje aan te geven. Kerstzakjes zijn dus een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een manier om je cadeaus te verpakken.

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss