Foto sleutelhanger zelf maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe leuk is het om zelf een foto sleutelhanger te maken met een cabochon, een transparant cabochon glaasje en een sleutelhanger in de kleur geel koper? U kunt hiervoor het beste strasslijm gebruiken.

Sleutelhanger maken

Het is heel eenvoudig om zelf een sleutelhanger te maken. Dit kan met een foto van uw dierbare of van een huidsier of misschien gewoon een andere foto welke u dierbaar is. U gebruikt hiervoor een Cabochon, lijm een afbeelding en onderdelen om sleutelhangers te maken. Dit kan in iedere gwenste kleur!

Dierbare herinnering zelf maken ~ herinneringssieraad

Er is een dierbaar persoon of een geliefd huisdier van u weg gevallen. Hoe mooi is het dan om zelf een herrineringssierraad te maken? We hebben natuurlijk de prachtige mini urnen waar u een symbolische hoeveelheid as in kunt bewaren. Maar soms heeft het ook veel meer meerwaarde om zelf iets te maken en zo uw dierbare bij u te dragen.

't Kralenstulpje probeert u op iedere manier te steunen en om iets bij te dragen aan een dierbare herrinnering aan uw overleden dierbare persoon of huisdier. 

 

Terug naar de voorbeelden

Sorteer op
Sorteer op
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss