Sorteer op
Sorteer op

Rondellen glaskralen

Deze nieuwe trendy rondellen glaskralen zijn het mode item van van het jaar!

 

         Rondellen glaskralen armbandje    armbandje Rondellen glaskralen  Rondellen glaskralen armbanden set

De vorm van deze glaskralen zijn heel erg populair, u maakt er hele subtiele sieraden mee. Door de grote verscheidenheid in beschikbare kleuren is er voor iedereen wel een leuke kleuren combinatie!

Trendy glaskralen rondel

De glaskralen zien er een beetje uit als hele grote rocailles, deze trendy rondellen glaskralen! Dit maakt ze zo enorm populair! De leuke vorm welke goed op elkaar aansluiten wordt momenteel heel erg veel door ons verkocht. Ze zijn heel leuk te combineren. Met een gat van c.a. 1,5mm passen de kralen op gewoon rijgdraad en gecoat staaldraad zoals we dat bijvoorbeeld verkopen van Beadalon

Kralen combineren met goud metalen onderdelen

Op dit moment is de trend om zoveel mogelijk te combineren met gouden onderdelen, sloten, bedels en verlengkettingen. Geen liefhebber van goudkleur? Geen enkel probleem! 't Kralenstulpje verkoop nog veel meer zilveren en platinum onderdelen, dus er is keuze genoeg!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss