Sorteer op

Winter bedels of winter bedeltjes

Er zijn heel veel leuke winterbedeltjes verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje, sneeuwpop bedeltjes of bedeltjes van een sneeuwvlokje. Ze zijn heel leuk te gebruiken als toevoeging aan een (zelfgemaakt) kerstkaartje of aan zelfgemaakte sieraden.

Tijdens het lezen van deze pagina ga ik vertellen over ons assortiment in winter bedels. Daarnaast ga ik u vertellen wat voor sieraden u ermee kunt maken en hoe simpel het is.

Ons assortiment bedeltjes voor de winter

We hebben natuurlijk van de winter bedels ook een enorm assortiment en diversiteit. We verkopen onder andere schaatsen bedels deze zijn elegant en toch straalt deze bedel iets sportiefs uit. Ook dit bedeltje verkopen we in verschillende metaal kleuren. U kunt er ook voor kiezen om een typisch kerstmis sieraad te maken. Op website verkopen we verschillende soorten bedeltjes van sneeuwpoppen, sneeuwvlokken bedels en een kerstsok bedels met cadeaus erin. Hoe gelukkig kunt u daar iemand mee maken. De kerst sokken verkopen we ook in verschillende soorten.

Kerst sieraden maken

De kerstkrans bedel kan niet missen met kerst. Dus ook niet aan uw sieraad die u tijdens die periode draagt. Een extra detail aan de krans is dat er nog een leuk strikje aan zit. De allemans vriend de kerstman kunnen we natuurlijk niet vergeten. Hier draait kerstmis om. U kunt natuurlijk ervoor kiezen om deze kerstman bedel aan uw armbandje te hangen, maar u kunt er ook voor kiezen om er een leuke hanger van te maken. Naast dat u er een leuk armbandje, hangertje of ketting er mee maakt kunt u er natuurlijk ook hele leuke oorbelletjes van maken.

De kerstboom is een need om een sieraad mee te maken. Persoonlijk vind ik het leuk om er een leuke sleutel hanger ervan te maken of oorbelletjes. Dit is omdat de kerstboom op zichzelf een uitsprekende bedeltje is en uiteraard kunt u een andere mening hebben en die combineren met andere bedels.

ijskoude bedeltjes

Van de sneeuwvlokjes kunt u hele leuke sieraden maken. dit bedeltje is niet te oopvallend en valt goed te combineren met andere bedeltjes. Deze is echter leuk aan een armbandje, maar zou ook goed staan aan een ketting of boekenlegger. Daarnaast zal dit bedeltje erg leuk zijn om aan een pen te hangen.

De bedel van de kerstman in de slee kunt u echt niet missen in een sieraad. Dit bedeltje valt leuk te combineren met een sneeuwvlok, de kerst sok en een sneeuwpop. Op deze manier heeft u een paar verschillende bedeltjes die samen een verhaal vertellen en het wordt geen druk sieraad. Het blijft een elegant sieraad om te dragen.

Simpel weg hoop ik dat u genoten heeft van het lezen van mijn verhaal. Daarnaast wens ik veel plezier met het maken van uw eigen unieke sieraden en hoop ik dat u wat inspiratie heeft kunnen opdoen tijdens het lezen.

 

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss