Sorteer op

Strass bedels

Strass is een soort steentje dat lijkt op een diamand, deze steentjes worden vaak gebruikt in sieraden, bedeltjes en kralen. Ze bestaan echt in allerlei soorten, maten, vormen en kleuren. Van erg groot tot een paar millimeter.

Ook wij hebben vele bedels met strass steentjes erin verwerkt. Ook verkopen wij de houders voor een puntsteen, hierin kunt u een strass steentje vast maken en op deze manier heeft u een leuk bedeltje voor aan oorbellen, kettingen of een ander mooi hangertje.

Sieraden maken met strass bedeltjes

Hoe leuk is het om zo een helemaal zelf gemaakt sieraad in elkaar te maken. Maar dit is zeker niet de enige optie, ook verkopen wij meerdere hangertjes in de vorm van een hartje met een strass steentje in het midden verwerkt, een harstikke leuk cadeau voor uw geliefde. Dit zelfde bedeltje hebben wij ook in de vorm van een bloem en een rondje. Ook heel leuk zijn de strass bedeltjes in de vorm van een letter, wij bieden iedere letter van het alfabet. Over de gehele voorkant van het bedeltje zitten transparant witte strass bedeltjes. Maar vind u nu wat kleur ook leuk, dan hebben wij ook schattige hangetjes in de vorm van een kerst met als kersen gekleurde strass steentjes. Deze kersen bedeltjes zijn 27mm x 19mm, zeker niet te groot dus om een sieraad mee te maken.

Of bent u een groote tennisfan, shop dan nu de tennisracket bedels, met een strass bedeltje erin verwerkt, ook deze bedels hebben wij in verschillende kleuren. De tennis bedels zijn 31mm x 18mm. Maar kerst zit er natuurlijk ook aan te komen, en hoe leuk is het om een kerstboom hangertje aan uw sieraad te hangen tijdens deze periode. We hebben nu ook strass bedels in de vorm van een kerstboom. Kom lekker in sfeer en kies een van onze leuke kleuren, bijvoorbeeld rood. En deze soorten strass bedels zijn zeker niet de enige die we hebben, op onze webshop staan er nog veel meer, dus neem vooral een kijkje.

Ook verkopen wij echt alles om zelf sieraden te maken. Dit is een super leuke hobby om alleen te doen of samen met vrienden of familie, ook voor kinderen is het creatief nadenken super goed en maakt ze lekker moe. Het leuke is ook dat u kunt zeggen dat u het mooie sieraad zelf heeft gemaakt. Dus ik zeg, ga lekker op onderzoek uit en da wens ik u heel veel plezier.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss