Sorteer op

Scheepvaart bedels

De scheepvaart behelst een hele grote beroepsgroep, daarvoor heeft 't Kralenstulpje ook een groot aantal bedels welke betrekking hebben op de scheepsvaart.

De mooie armbanden die je tegen kwam op vakantie, gewoon in de winkel of online, dan bedoel ik de koorden armbanden met een anker als sluiting, ik was er echt een van de grootste fans van en wilde ze zo ontzettend graag maken!

Het geeft zon luxe uitstraling maar toch ook het gevoel van vakantie aan het strand. Ook heb je deze in enkelbanden, ook deze zijn nog steeds super leuk. U kun deze ook erg makkelijk zelf maken met de bedeltjes van onze website, zo verkopen wij bijvoorbeeld diverse anker bedels in verschillende maten en kleuren.

Een anker bedel gebruiken als sluiting

Ook zijn er wel tientallen video’s te vinden over hoe u deze armbanden kunt maken. Dus vindt u ze ook zo leuk neem vooral een kijkje in de webshop. De ankers kunnen niet alleen als sluiting worden gebruikt maar natuurlijk ook gewoon als hanger aan een ketting armband, enkelbandje etc.

Heel erg leuk als u houd van de zee of het gewoon een mooi bedeltje vindt. Maar als ik het woord scheepsvaart hoor denk ik ook aan de boei bedels, het grote stuur, een kompas en nog veel meer. Ook hiervan verkopen wij erg leuke bedels. Zo bieden wij bedeltjes in de vorm van een hanger. We verkopen ook mooie bedels in de vorm van een scheepstuur. Het zijn leuke bedels om mee te werken en hebben een speelse maar wel mooie uitstraling. Verras iemand met een passie voor scheepsvaart met een leuk zelf gemaakt sieraad. Of maak de bedels aan een basisarmband, met nog andere bedels die er leuk bij passen. De boei hangers geven een leuke kleurrijke toevoeging aan uw outfit, wie houd daar nou niet van. Deze bedels zijn ook handig om aan een sleutelhanger te maken of aan uw tas, hierdoor weet iedereen dat dit uw tas is, of raakt u nooit meer uw sleutels kwijt. Het is hartstikke leuk om zelf sieraden te maken en hoeft ook helemaal niet duur te zijn, dus ga vooral lekker bezig. En dan wens ik u heel veel plezier met het kijken op onze webshop en het maken van de sieraden.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss