Sorteer op
Sorteer op

Kerst deco lint

Kerst lint

Met lint kunt u cadeautjes mooi verpakken en hang bijvoorbeeld eens linten op om de kerstboom of de meiboom te versieren. Er worden ook altijd linten gebruikt om een meiboom te versieren, bijvoorbeeld bij het hoogste punt van de woning. meestal wordt hiertvoor Satijnlint gebruikt. In traditionele wens bomen kunnen allerlei soorten lint en kaartjes worden aangebracht.

Lint voor kerst

Bij 't Kralenstulpje verkopen we prachtig kerstlint. In het meeste kerst lint zitten in het gouden gedeelte metalen dunne draden zodat het lint goed buigzaam is. U kunt het lint bijvoorbeeld te gebruiken om de kersttafel feestelijk te versieren. Knoop dit mooie lint rondom een vaas of bloempot of gebruik het ter decoratie op uw kerstkaarten. 

Linten, bedeltjes en kralen

Voor de kerst heeft kralenstulpje.nl heel veel leuke kralen, bedels en linten. Kom gerust eens een kijkje nemen! Er zijn zoveel creatieve mogelijkheden om linten, kralen en bedels te gebruiken!

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss