Sorteer op

Katten bedels

Poezen, dat zijn van die zachte harige monstertjes, ook wel katten genoemd. Die van mij gingen altijd meteen op de rug liggen als ik in de buurt kwam want ze wilden geaaid worden op hun buikjes. Soms dacht ik eraan om een aaimachne uit te vinden. Want met 5 minuten nemen ze geen genoegen, katten willen gewoon de gehele avond gekriebeld worden op hun buikjes en achter hun oortjes! Katten hebben geen baasjes maar personeel! Maar het zijn zulke lieve aaibare knuffelige beesten! De meeste mensen vinden katten leuk. En daarom heeft ’t Kralenstulpje een leuke collectie aan katten bedeltjes. Deze harige viervoeters houden van mensen en andersom gelukkig ook en daarom zoeken ze elkaar ook altijd op! Wist u dat katten vaak zelf hun baas uitzoeken? Dus komt er een poes aanlopen, dan heeft hij zijn nieuwe baas zelf uitgezocht. Hoe leuk is het om deze viervoeter te verwerken in een leuk sieraad? Bij 't Kralenstulpje hebben we heel veel verschillende katten bedels en poezen bedeltjes! Dus zoekt u een leuk bedeltje van een poes of een bedel van een kat, dat heeft u bij ons genoeg keuze!

Dierenbedels

De dierenbedels van 't Kralenstulpje zijn altijd een succes! Zoekt u een bedel van een kat voor aan een bedelarmband?  't Kralenstulpje heeft een compleet aanbod van bedels in haar bedelshop.

Bedeltjes groothandel

Als u ondernemer bent en graag grote hoeveelheden wilt inkopen dan geven wij ook korting! Kijk hiervoor op onze groothandelspagina.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss