Sorteer op
  • Tandkristallenlijm
    Tandkristallenlijm

    Lichtuithardende Ă©Ă©n component hechtmiddel, na opening rechtopstaand bewaren in de koelkast. Kan na opening originele verpakking niet retour.
    Mixen niet nodig, c.a. 300 behandelingenDeze lijm moet in de koelkast worden


    € 55,00
Sorteer op

Adhesive - tandkristallen lijm

Zorg voor een veilige en duurzame hechting van uw tandkristallen met onze hoogwaardige tandkristallen lijm, ook wel bekend als Adhesive. Deze speciale lijm is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de uithardinglamp voor optimale resultaten. Het zorgt voor een stevige bevestiging van de tandkristallen, waardoor ze langdurig op hun plaats blijven zitten.

We willen er zeker van zijn dat u de officiële lijm ontvangt die ook door orthodontisten wordt gebruikt. We begrijpen dat kwaliteit en veiligheid voorop staan, daarom zorgen we ervoor dat u de beste materialen in handen krijgt.

Lijm voor tanddiamant

Onze tandkristallen lijm is van hoogwaardige kwaliteit en biedt betrouwbare resultaten. Het is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van professionele tandheelkundige toepassingen. Met deze lijm kunt u met vertrouwen uw tandkristallen bevestigen, wetende dat ze stevig en veilig op hun plaats blijven zitten.

Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de Adhesive alleen te gebruiken met de uithardinglamp. Deze combinatie zorgt voor een optimale uitharding van de lijm, wat essentieel is voor een sterke en langdurige hechting van de tandkristallen.

Let op: De tandkristallen lijm is uitsluitend bedoeld voor tandheelkundig gebruik en dient zorgvuldig te worden toegepast volgens de instructies. Raadpleeg een professional als u twijfels heeft over het gebruik van de lijm.

Met 't Kralenstulpje kunt u vertrouwen op hoogwaardige producten die ook door orthodontisten worden gebruikt. 

Wij zijn gevestigd in Scheemda, Noord Oost Groningen. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over onze Adhesive of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via info@kralenstulpje.nl

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss