Sorteer op
  • Professionele Tandkristallenlijm
    Professionele Tandkristallenlijm

    Professionele Tandkristallenlijm Bent u een professional op het gebied van tandkristallen en zoekt u een betrouwbare, hoogwaardige lijm? Dan is onze Professionele Tandkristallenlijm de perfecte keuze voor u. Deze lijm is een


    € 55,00

Adhesive - tandkristallen lijm

Zorg voor een veilige en duurzame hechting van uw tandkristallen met onze hoogwaardige tandkristallen lijm, ook wel bekend als Adhesive. Deze speciale lijm is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de uithardinglamp voor optimale resultaten. Het zorgt voor een stevige bevestiging van de tandkristallen, waardoor ze langdurig op hun plaats blijven zitten.

We willen er zeker van zijn dat u de officiële lijm ontvangt die ook door orthodontisten wordt gebruikt. We begrijpen dat kwaliteit en veiligheid voorop staan, daarom zorgen we ervoor dat u de beste materialen in handen krijgt.

Lijm voor tanddiamant

Onze tandkristallen lijm is van hoogwaardige kwaliteit en biedt betrouwbare resultaten. Het is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van professionele tandheelkundige toepassingen. Met deze lijm kunt u met vertrouwen uw tandkristallen bevestigen, wetende dat ze stevig en veilig op hun plaats blijven zitten.

Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de Adhesive alleen te gebruiken met de uithardinglamp. Deze combinatie zorgt voor een optimale uitharding van de lijm, wat essentieel is voor een sterke en langdurige hechting van de tandkristallen.

Let op: De tandkristallen lijm is uitsluitend bedoeld voor tandheelkundig gebruik en dient zorgvuldig te worden toegepast volgens de instructies. Raadpleeg een professional als u twijfels heeft over het gebruik van de lijm.

Met 't Kralenstulpje kunt u vertrouwen op hoogwaardige producten die ook door orthodontisten worden gebruikt. 

Wij zijn gevestigd in Scheemda, Noord Oost Groningen. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over onze Adhesive of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via info@kralenstulpje.nl

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss