Bedels met eigen tekst

GOED LEZEN SVP!!

Deze bedels met eigen tekst zijn uitgesloten van kortingsacties. Dit zijn service artikelen welke speciaal besteld moeten worden en hier zit nauwelijks tot geen winstmarge op.  Alleen tekst, geen logo of plaatjes mogelijk. De bedeltjes met eigen tekst moeten worden besteld. Houd hiervoor een levertijd aan van 6 tot 8 weken.

U kunt ze niet via Afterpay of Klarna achteraf betalen, Afterpay en Klarna  willen binnen 14 dagen hun geld (anders krijgt u vervelende mails en extra kosten) en wij kunnen ze niet binnen 14 dagen leveren. De levertijd is 6 tot 8 weken. Betaalt u gewoon via Ideal of een andere betaalmethode. Anders moeten wij uw bestelling annuleren.

Om deze goedkope prijs te realiseren moeten we eerst meerdere bestellingen verzamelen van  ivm de verzendkosten. Uiteraard kunnen speciaal op maat gemaakte artikelen niet retour. Wij sturen u eerst een voorbeeld per email op ter goedkeuring. Bedels met eigen tekst zijn lood- en nikkelvrij.

Op kleine bedels bedels met eigen tekst is alles millimeter werk. Teveel tekst kan klein uitvallen op kleine bedels bedels met eigen tekst.
Bij de fabriek kijken alleen naar de letters, het aantal rijen en het lettertype, plaats bepaling doet de fabriek zelf, zoals men denkt dat het goed uit komt. Heeft u een tekst waar een & in voor komt? Hiervan kan ik geen voorbeeld sturen, dit geeft ik dan schriftelijk door aan de fabrikant.

Mocht u ook nog andere artikelen bestellen, dan wordt de gehele bestelling in één keer uitgeleverd ivm de verzendkosten.

De tekst verticaal kan ook, alleen kan ik daar geen voorbeeld van sturen. Dit kunt u aangeven bij de opmerkingen.

 

Bedeltjes met eigen tekst

Gepersonaliseerde labeltjes

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Sorteer op

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss