Sorteer op

Uilen bedels

Een uil is een mysterieuze maar uiterst slimme vogel. De uil wordt gezien als symbool voor wijsheid en heel veel mensen vinden de uil gewoon een prachtig dier! Bij ’t Kralenstulpje hebben we diverse bedels en hangers van uilen. Het is ontzettend leuk om er een dromenvanger sieraad me te maken of gewoon om er een leuke ketting, oorbellen of armband met te versieren. Wat dacht u van een leuke sleutelhanger met een uil eraan? We hebben heel veel verschillende soorten uilen.

Onderstaande tekst is geschreven door Bente, stagiaire International business studies.

Uilen bedeltjes

U kent ze vast, de prachtige vogels die hun nek zo’n 360 graden kunnen draaien, of het dier dat bekent is van de Fabeltjeskrant, een uil.

De uilen zijn fantastisch mooie nachtdieren en zijn ook super goede jagers doordat de ogen voor in hun kop staan en ze een uitermate goed gehoor hebben. Helaas worden de uilen in het wild vaak niet ouder dan 3 jaar.

Ook spelen uilen een zeer belangrijke rol in de natuur. De uil staat dan ook in de westerse culturen voor wijsheid en waakzaamheid. Maar ook de godin Athene, de Griekse God van de wijsheid, werd verzegeld door een uil. Het gezicht van een uil is niet rond zoals die van ons, maar is plat aan de voorkant, omdat de ogen aan de voorkant van het hoofd zitten zal een uil altijd moeten draaien met zijn hoofd om een andere richting op te kijken.

Wel kunnen de uilen goed in het donker zien vanwege hun grotere ogen. Tijdens dat een uil aan het vliegen is hoor je weinig geluid, dit komt door de donsveren, die aan de voorrand van de vleugels zit, ook dit is een van de redenen waarom het zulke goede jagers zijn. In de loop van de jaren, is het aantal muizen flink afgenomen, hierdoor zijn de uilen ook afgenomen, omdat er niet meer genoeg eten is voor het oude aantal uilen.

De oren van uilen werken apart van elkaar, ook dit zorgt voor een fantastische jaag kunst. Uilen zijn zulke interessante, intelligente en ook prachtige dieren. Ook wij verkopen superleuke en mooie bedeltjes in de vorm van een uil. Zo hebben wij net als velen bedeltjes van ons allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Ook kun je net zoals andere bedeltjes deze weer makkelijk vast maken aan een ketting, sleutelhanger, armband, oorbellen of verzin iets leuks. Ook de benodigdheden om deze sieraden te maken verkopen wij op onze website, hier is echt een supergroot en leuk aanbod van.

Symboliek van uilen

De uil staat o.a. voor wijsheid. Wij verkopen de uilen bedeltjes met strass steentjes voor op de buik geplakt, deze super mooie uiltjes zijn 38mm hoog. Deze uiltjes hebben ook super veel mooie details.  Maar natuurlijk zijn dit niet de enige bedeltjes van uilen die wij verkopen. Ook verkopen wij een prachtig ovale bedel met daarop een uil zittend op een tak. Deze bedeltjes zijn ook super leuk om cadeau te doen aan iemand, die druk is met een studie. Denk creatief!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss