per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 81 resultaten
  • 1
  • 2

Cabochon setting puntsteen

Hier vindt u kastjes (hangertjes) voor puntsteentjes.

Een cabochon setting voor een puntsteen is een specifiek type sieradenonderdeel dat u in staat stelt om puntstenen of cabochons veilig en mooi in uw sieraden te verwerken. Deze settings zijn ontworpen met een uitsparing waar de punt van de steen precies in past, zodat de cabochon of puntsteen stevig op zijn plaats blijft zitten.

Deze settings komen in verschillende maten en vormen, zodat ze aansluiten bij de grootte en het ontwerp van uw puntsteen of cabochon. Ze kunnen rond, ovaal, vierkant, hartvormig en in nog veel meer vormen komen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de eisen van uw sieradenproject.

Setting metaal voor puntsteentjes

Vervaardigd uit materialen zoals zilver, goud, messing of metaallegeringen, kunnen cabochon settings zowel een functioneel als een esthetisch element aan uw sieraad toevoegen. Ze kunnen glad, bewerkt of versierd zijn met extra details zoals filigraanwerk, waardoor ze een extra dimensie aan uw ontwerp geven.

Het gebruik van een cabochon setting voor een puntsteen biedt niet alleen de zekerheid dat uw steen veilig is ingekapseld, maar stelt u ook in staat om een professionele afwerking te geven aan uw sieraden. Of u nu een hanger, ring, oorbel of armband maakt, de juiste setting zorgt ervoor dat uw sieradenstuk zowel duurzaam als aantrekkelijk is.

Gebruik strasslijm voor puntstenen

Voor het bevestigen van de puntsteen in de setting, kunt u speciale sieradenlijm gebruiken. Deze lijm zorgt ervoor dat de zilverzijde van de punt niet oplost. Het is belangrijk om de juiste maat en vorm van de setting te kiezen die past bij uw puntsteen, voor een naadloze en elegante afwerking van uw sieraad.

Het werken met cabochon settings vereist enige precisie, maar het resultaat is een prachtig sieraad met een professionele uitstraling dat zeker bewondering zal oogsten. Of u nu sieraden maakt voor persoonlijk gebruik, als cadeau, of om te verkopen, de juiste cabochon setting kan het verschil maken in de uitstraling en kwaliteit van uw eindproduct.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss