Sorteer op
Sorteer op

Sieraden message beads

Sieraden message beads    message beads

Foto's zijn van Byzussies

Deze prachtige Stainless Steel  kralen geven betekenis aan uw sieraad! Deze DQ RVS metalen kralen zijn handgemaakt in Griekenland. Deze buis kralen worden ook wel tubekralen genoemd. Ze hebben een Hexagon vorm waardoor ze heel mooi zijn om te gebruiken in bijvoorbeeld oorbellen, kettingen en armbanden. Maar ook als sleutelhanger zijn ze bijzonder mooi!

Kralen met een boodschap

Deze luxe RVS tube kralen zijn heel mooi om cadeau te geven aan iemand die je even een hart onder de riem wilt steken of gewoon omdat deze persoon erg dierbaar voor u is. 't Kralenstulpje heeft een behoorlijke collectie, maar nog niet alles. Zoekt u iets wat hier niet bij zit, laat het dan even weten. Dan gaan we kijken of we deze kralen voor u kunnen bestellen. Op iedere kraal staat een tekst of symbool.

Message beads ~ kralen met een betekenis

Met deze DQ kralen maakt u betekenisvolle sieraden. Deze hexagon kralen zijn ook goed te gebruiken als tussenstuk. Met diverse kralenkappen maakt u deze kralenbedels helemaal af!

Klik hier voor puntsteentjes ~ Klik hier voor buig ringetjes ~ Klik hier voor jasseron ketting
Klik hier voor Briolette kristal kralen ~ klik hier voor edelsteen kralenKlik hier voor alle letterkralen

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss