Voorbeelden van sieraden

Let op: de geadviseerde materialen kunnen qua vorm, maat en kleur iets afwijken van het voorbeeld sieraad. We hebben voor u zoveel mogelijk passende materialen uitgezocht en samengesteld.

Mochten er materialen niet meer leverbaar zijn dan adviseren wij u zelf een alternatief te zoeken. We hebben bijna 25.000 artikelen, dus dit zal geen problem moeten zijn. Bovendien heeft u dan ook een uniek sieraad dat een ander niet heeft.

Sieraden zelf maken

Wat is er leuker dan zelf sieraden maken? En het is helmaal niet moeilijk, iedreeen kan het leren. Rijgen kan iedereen en hoe je een oogje moet buigen leer je binnen een paar minuten. Ook een buigringetje open en dicht buigen (van voren naar achteren en andersom) is binnen 30 seconden duidelijk als je het hebt gezien. Kijk hiervoor even bij onze basis technieken.

Zelfgemaakte sieraden

Niets geeft meer voldoending dan zelf een leuk cadeautje voor iemand te maken. En wat is er persoonlijker dan een zelfgemaakt sieraad? De ontvanger zal blij en verrast zijn! Veel plezier bij het maken van uw eigen gemaakte sieraad!

Creatieve groetjes van Esther de Jonge

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss