Voorbeelden van sieraden

Let op: de geadviseerde materialen kunnen qua vorm, maat en kleur iets afwijken van het voorbeeld sieraad. We hebben voor u zoveel mogelijk passende materialen uitgezocht en samengesteld.

Mochten er materialen niet meer leverbaar zijn dan adviseren wij u zelf een alternatief te zoeken. We hebben bijna 25.000 artikelen, dus dit zal geen problem moeten zijn. Bovendien heeft u dan ook een uniek sieraad dat een ander niet heeft.

Sieraden zelf maken

Wat is er leuker dan zelf sieraden maken? En het is helmaal niet moeilijk, iedreeen kan het leren. Rijgen kan iedereen en hoe je een oogje moet buigen leer je binnen een paar minuten. Ook een buigringetje open en dicht buigen (van voren naar achteren en andersom) is binnen 30 seconden duidelijk als je het hebt gezien. Kijk hiervoor even bij onze basis technieken.

Zelfgemaakte sieraden

Niets geeft meer voldoending dan zelf een leuk cadeautje voor iemand te maken. En wat is er persoonlijker dan een zelfgemaakt sieraad? De ontvanger zal blij en verrast zijn! Veel plezier bij het maken van uw eigen gemaakte sieraad!

Creatieve groetjes van Esther de Jonge

 

Terug naar klantenservice

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss