Metalen kralen, sieraad kralen, beads, DQ metaal

Wilt u aan de slag met metalen kralen? ‘t Kralenstulpje heeft een ruim assortiment aan metalen kralen voor u op voorraad liggen. Dit soort kraaltjes komen in verschillende soorten, maten en materialen. Naar welk soort u ook op zoek bent. Bij ‘T Kralenstulpje gaat u tussen de 20.000 artikelen vast mooie metalen kralen vinden, waarmee u thuis de mooiste sieraden kunt maken.

Tibetaans zilveren kralen

Wat ook onder metalen kralen vallen zijn tibetaans zilveren kralen. Deze kralen hebben een witte metaallegering. Dat is een mengsel van zilver samen met andere metalen zoals bijvoorbeeld koper. Tibetaans zilver bevat dus een gedeelte zilver, maar het is niet mogelijk om nauwkeurig het percentage te vermelden. Echt Sterling zilver moet minimaal 92,5% zilver bevatten om deze naam te kunnen dragen. Tibetaanse zilveren kralen kunnen net als Sterling zilver ook dof worden, maar dat kunt u met zilverpoets weer glanzend mooi oppoetsen. Tibetaans zilver is gemakkelijker te verwerken in de prachtigste sieraden en het blijft nog betaalbaar ook! Al onze metalen kralen zijn nikkelvrij ingekocht.

DQ metalen kralen

Metalen kralen van DQ metaal zijn van Designers Quality. Deze metalen kralen hebben een hoogwaardige kwaliteit en blijven veel langer mooi. De afkorting DQ is een keurmerk, waarmee hoge kwaliteit duidelijk wordt gemaakt. DQ staat voor een hoogstaande Europese kwaliteit. DQ-metaal is helemaal nikkelvrij en daarom geschikt voor mensen met een nikkelallergie.

Metalen kralen koopt u bij ‘t Kralenstulpje?

Waarom kunt u het beste metalen kralen bij ‘t Kralenstulpje kopen? Eigenaresse Esther is al meer dan 10 jaar bedreven met kralen. Wat ooit begon als een leuke hobby is uitgegroeid tot een webshop met meer dan 20.000 artikelen. Maar er is meer…

  • Bij ons staat betrouwbaarheid bovenaan.
  • We hebben meer dan 10 jaar kennis en ervaring.
  • Bent u niet tevreden over uw bestelde producten? Dan krijgt u van ons uw geld terug.
  • Het is mogelijk om bij ons achteraf te betalen.
  • U ontvangt uw bestelling snel bij u thuis.
  • U vindt bij ons een goede kwaliteit tegen een goede prijs.
  • U heeft de keuze uit meer dan 20.000 artikelen

Zo bent u ervan verzekerd dat u de mooiste metalen kralen bij ons in webshop gaat vinden. Wilt u meer weten over metalen kralen? Dan kunt u ook altijd een mail sturen naar info@kralenstulpje.nl.

Onze nieuwste collectie bevat ook metalen kralen. Deze kralen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen en zijn perfect voor het maken van sieraden met een moderne en elegante look. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwerken en kunnen ze gemakkelijk worden gecombineerd met andere kralen in onze collectie. Bekijk onze website voor meer informatie en bestel vandaag nog uw nieuwe metalen kralen bij 't Kralenstulpje.

 

't Kralenstulpje

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss