Sorteer op
Sorteer op

Bedeltjes voor kinderen.

Na mijn blog over het zelf maken van sieraden bent u misschien geïnspireerd, en bent u nu misschien ook zelf wel aan het knutselen geslagen. Het is ook zo simpel, dat het ook zo leuk is om met uw kinderen te doen.

Het houd ze lekker bezig, leert ze creatief denken en worden er lekker moe van. Maar hoe leuk is het als ze zelf bedeltjes kunnen uitzoeken, zodat zei zelf nog leukere sieraden kunnen maken, maar dit keer met bedeltjes gemaakt voor hun leeftijd.

Op onze website vind u een aantal bedeltjes voor kinderen. Deze bedeltjes zijn verkrijgbaar voor verschillende thema’s en zoals spookjes en pompoenen voor Halloween, ook hebben wij meerdere super leuke en vooral kleurrijke bedeltjes in de vorm van een giraffe, aap, slak en kikker.

Samen kindersieraden maken.

Ook hebben wij een super schattige hartjes vorm bedeltje te koop. U kunt deze bedeltjes vastmaken aan bijvoorbeeld een stukje touw, een ketting, armband of oorbellen d.m.v. een buig ringetje. Maar wat ook super leuk kan zijn is om het bedeltje aan jouw sleutelhanger te hangen.

Zo zal uw kind hopelijk nooit meer zijn/haar sleutel kwijt raken. Of misschien denkt uw kind wel aan een heel ander idee, kinderen kunnen u natuurlijk zo verbazen, dus ze zullen vast nog met een ander idee komen om hun zelf uitgekozen bedeltje te gebruiken.

Ook is het natuurlijk super leuk voor ze om dit met vriendjes en vriendinnetjes te doen na school of lekker in het weekend. 

Kinderfeestjes

Als ze het zelf hebben gemaakt zullen ze vast hun werk bewonderen en het heel trots laten zien op school, aan hun juf, vriendjes of vriendinnetjes, maar natuurlijk ook aan u. De bedeltjes hebben geen scherpe randjes en zijn niet super klein. Alle bedeltjes hebben een super vrolijke uitstraling.

Misschien vind u ze stiekem zelfs wel leuk. Natuurlijk kunt u de bedeltjes ook hergebruiken, gewoon een ander touwtje erdoor en weer lekker knutselen en plezier hebben. Het zelf maken van sieraden is natuurlijk ook super leuk om te doen op een kinderfeestje, of tijdens de knutsel les.

Of om het mee te geven na het kinderfeestje. Ook verkopen wij superleuke en veel kleurige kralen, draad en noem het maar op. U kunt dus ook een leuke combinatie maken met kralen en een leuk bedeltje voor uw kind, of een bijpassend kleur draad uitzoeken voor bij het bedeltje. Wat allemaal niet kan.

Maar laat het vooral leuk zijn, en neem zeker even een kijkje op de website van ‘t Kralenstulpje . En dan wens ik u heel veel knutsel plezier!

Groetjes van Bente, stagiaire International Business studies.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss