Sorteer op

Bedeltjes voor kinderen.

Na mijn blog over het zelf maken van sieraden bent u misschien geïnspireerd geraakt en bent u nu zelf aan het knutselen geslagen. Het is zo eenvoudig en leuk dat het ook geweldig is om samen met uw kinderen te doen. 

Knutselen met kinderen houdt ze niet alleen bezig, het stimuleert ook hun creativiteit en ze worden er lekker moe van. Hoe leuk is het als ze zelf bedeltjes kunnen uitzoeken die speciaal voor hun leeftijd zijn gemaakt, zodat ze zelf nog leukere sieraden kunnen maken? 

Op onze website vindt u een aantal kindvriendelijke bedeltjes. Deze bedeltjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s zoals spookjes en pompoenen voor Halloween. Ook hebben wij superleuke en kleurrijke bedeltjes in de vorm van een giraffe, aap, slak en kikker.

Samen kindersieraden maken.

Samen kindersieraden maken is een geweldige activiteit. We hebben bijvoorbeeld schattige hartjesvormige bedeltjes te koop. U kunt deze bedeltjes vastmaken aan bijvoorbeeld een stukje touw, een ketting, een armband of oorbellen met een buigringetje. Maar wat ook heel leuk kan zijn, is om het bedeltje aan een sleutelhanger te hangen. Zo zal uw kind hopelijk nooit meer zijn of haar sleutel kwijtraken. Kinderen komen vaak met verrassende ideeën, dus ze zullen vast nog met andere leuke toepassingen komen voor hun zelf uitgekozen bedeltje.

Kinderfeestjes

Het is ook ontzettend leuk om dit met vriendjes en vriendinnetjes te doen na school of in het weekend. En als ze het zelf hebben gemaakt, zullen ze vast trots hun werk laten zien op school, aan hun juf, vriendjes of vriendinnetjes, maar natuurlijk ook aan u. De bedeltjes hebben geen scherpe randjes en zijn veilig voor kinderen. Alle bedeltjes hebben een vrolijke uitstraling.

Misschien vindt u ze zelfs stiekem wel leuk. U kunt de bedeltjes ook hergebruiken door er gewoon een ander touwtje doorheen te doen en weer te gaan knutselen. Het zelf maken van sieraden is ook een fantastische activiteit voor een kinderfeestje of tijdens knutseltijd op school.

Bij ons kunt u ook terecht voor superleuke en kleurrijke kralen, draad en meer. U kunt dus een leuke combinatie maken met kralen en een bedeltje voor uw kind, of een bijpassend kleur draad uitzoeken voor bij het bedeltje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar bovenal, laat het vooral leuk zijn en neem zeker even een kijkje op de website van ‘t Kralenstulpje. Ik wens u heel veel knutselplezier!

Groetjes van Bente, stagiaire International Business studies.

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss