Sorteer op
Sorteer op

Cadeaudoosjes

Er zijn allerlei redenen te verzinnen om een leuk cadeaudoosje te gebruiken! Gelukkig heeft t Kralenstulpje verschillende kadodoosjes in verschillende maten om van uw cadeautje een succes te maken! Bijvoorbeeld een cadeaudoosje voor armbanden en horloges, een leuk kadodoosje voor ringen en ook hebben we een passend cadeaudoosje voor armbanden in leuke kleurtjes!

Juwelendoosjes of sieraden doosjes

Onze sieradendoosjes zijn bijzonder geschikt om armbanden, ringen en kettingen in te verpakken. Maar ook horloges of pennen passen perfect in onze juwelendoosjes.

Geschenkdozen, sieradendoosjes en sieradenverpakking

Geen passend cadeaudoosje gevonden? Dan hebben we ook nog hele leuke cadeauzakjes! Kortom, 't Kralenstulpje heeft leuke verpakkingsmaterialen om uw cadautje of zelf gemaakt sieraad extra feestelijk te verpakken. Succes verzekerd bij een verjaardag, bruiloft of iedere andere feestelijke gelegenheid. Wanneer u uw (handgemaakte) sieraden bewaard in dit doosje, blijven ze beschermd tegen invloeden van buitenaf en tegen verkleuringen van de zon!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss