Ringen voor dames

Ringen

Ringen door de jaren heen en symboliek

Ringen spreken al eeuwen tot de verbeelding, van sieraad tot statussymbool, tot symbool van verbintenis, Ringen worden zowel door mannen als door vrouwen en door kinderen gedragen en zijn dus universeel. Ringen hebben vaak de symboliek oneindig te zijn. Infinity. Daarom zijn ringen ook vaak een symboliek voor de liefde, een verbintenis.

Ringen de de geschiedenis

Er zijn al ringen gevonden uit de prehistorie. U kunt ook heel gemakkelijk zelf ringen maken, bijvoorbeeld met rocailles en elastiek, doe wel een beetje lijm op het knoopje. We hebben ook basis ringen met een tray waar je heel mooi cabochons op kunt lijmen. De mogelijkheden zijn eindeloos. En de materialen koopt u  heel voordelig bij  't Kralenstulpje en dan verzenden wij het super snel!

Ringen als sieraad

Via dit verhaal ga ik iets vertellen over ringen. Persoonlijk vind ik ringen prachtig, ik draag er dan ook een stuk of zes. Eerst had ik altijd alleen een zilveren set, maar tegenwoordig heb ik ook een paar gouden ringen. Eerst wist ik niet zo goed of ik die wel kon combineren met zilver, maar nu doe ik dat regelmatig. Op website verkopen we verschillende soorten ringen en verkopen we leuke doosjes waarin u ze kunt doen en cadeau kunt geven.

Tegenwoordig draagt iedereen wil een ringetje. Een ring kan ook een symbolische betekenis hebben, mensen geven elkaar vaak een ring als ze gaan trouwen. Bij het aanzoek doet de man dat vaak met een verlovingsring en tijdens de bruiloft staat hun verbintenis ook in een symbool van een ring. De man zoekt dan vaak de verlovingsring en de trouwring samen uit. Dit is zodat die samen gedragen kunnen worden. Zelf vind ik het een hele mooie betekenis dat twee mensen een hun verbintenis symbool zetten door een ring die zij het mooist vinden.

Het maakt ook nog uit om welke vinger u een ring draagt. Om elke vinger heeft de ring een andere betekenis. Om de pink betekent het dat je een sociaal karakter hebt. De ringvinger wordt geassocieerd met trouwen en dus staat hij voor de liefde. Als u een ring om uw middelvinger draagt betekent dat, dat u wilskracht in u heeft. Hij staat ook symbool voor de zoektocht naar zekerheid en veiligheid. Een ring om de wijsvinger betekent dat je ambitie en vertrouwen uitstraalt. Dit komt doordat je met je vinger dingen aanwijst dus je wijst iemand erop. U straalt dus ook leidinggevende kwaliteiten uit. Als u een ring draagt om uw duim straalt dat onafhankelijkheid uit. Dit komt doordat de duim voor kracht en doelgerichtheid staat.
U kunt dus ook kiezen op basis van deze betekenissen waar u uw ringen wilt dragen. Zelf draag ik vaak een ring om mijn wijs-, ring- en middelvinger. Ook draag ik weleens een ring om mijn pink en heb ik vroeger wel eens een ring om mijn duim gedragen. Die ben ik helaas een hele tijd geleden kwijtgeraakt.

Ik hoop dat u het leuk vond om hierover te lezen, wat het nou eigenlijk betekent waar u een ring draagt. Als u hier nog vragen over heeft, kunt u altijd per mail contact met ons over opnemen en dan helpen wij u graag.


Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss