Mannen sieraden zelf maken - Tutorials van 't Kralenstulpje

Hier worden tutorails geplaatst met voorbeelden welke gemaakt zijn met de materialen van ’t Kralenstulpje, heel veel plezier gewenst!

Zou je zelf voor ons willen tutorails willen maken door te bloggen?  De materialen krijg je dan gratis en mag je houden.  Mail dan naar  info@kralenstulpje.nl

Ook zijn we altijd blij met vloggers en influencers, dus wie heeft ervaring wil ons product promoten op de social media kanalen?

Zorg en onderhoud van heren sieraden zoals een heren armband kralen

Het onderhoud en de zorg voor heren armband met kralen is van groot belang. Om ervoor te zorgen dat uw armband er altijd mooi uitziet, is het belangrijk om de juiste maatregelen te nemen. Vervanging van heren armbanden met kralen is een goede manier om de levensduur van de armband te verlengen. Bescherming van heren armband kralen is ook belangrijk, omdat het voorkomt dat de kralen beschadigd raken. Reiniging van heren armband kralen is ook aan te raden, omdat dit ervoor zorgt dat de kralen schoon blijven en er mooi uitzien. Reparatie van heren armband kralen is ook mogelijk als de kralen beschadigd zijn of als ze losraken. Door deze stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw heren armband kralen altijd mooi en in goede staat zijn.

Welke style voor heren sieraden?

Op dit moment is er echt een kralen hype voor mannen, vooral edelstenen, matte acryl kralen en houten kralen zijn op de moment een trend. De armbanden zijn stoer en sexy. Een man met kralen armbanden worden door de meeste vrouwen als zeer aantrekkelijk ervaren. Dus doe hier als man je voordeel mee. U kunt ze zelf heel eenvoudig maken met elastiek. Plaats een druppeltje sieraden lijm  op het knoopje in het elastiek dan gaat de knoop er niet uit.

 

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss