Mannen sieraden zelf maken - Tutorials van 't Kralenstulpje

Het onderhoud en de zorg voor heren armband met kralen is van groot belang. Om ervoor te zorgen dat uw armband er altijd mooi uitziet, is het belangrijk om de juiste maatregelen te nemen. Vervanging van heren armbanden met kralen is een goede manier om de levensduur van de armband te verlengen. Bescherming van heren armband kralen is ook belangrijk, omdat het voorkomt dat de kralen beschadigd raken. Reiniging van heren armband kralen is ook aan te raden, omdat dit ervoor zorgt dat de kralen schoon blijven en er mooi uitzien. Reparatie van heren armband kralen is ook mogelijk als de kralen beschadigd zijn of als ze losraken. Door deze stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw heren armband kralen altijd mooi en in goede staat zijn.

Welke style voor heren sieraden?

Op dit moment is er echt een kralen hype voor mannen, vooral edelstenen, matte acryl kralen en houten kralen zijn op de moment een trend. De armbanden zijn stoer en sexy. Een man met kralen armbanden worden door de meeste vrouwen als zeer aantrekkelijk ervaren. Dus doe hier als man je voordeel mee. U kunt ze zelf heel eenvoudig maken met elastiek. Plaats een druppeltje sieraden lijm  op het knoopje in het elastiek dan gaat de knoop er niet uit.

Hier worden tutorials geplaatst met voorbeelden die gemaakt zijn met de materialen van ’t Kralenstulpje. Heel veel plezier gewenst! Zou u zelf tutorials voor ons willen maken door te bloggen? De materialen krijgt u dan gratis en mag u houden. Mail naar info@kralenstulpje.nl voor meer informatie.

We zijn ook altijd blij met vloggers en influencers. Dus als u ervaring heeft en ons product wilt promoten op sociale media, horen we graag van u!

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss