Sorteer op
Sorteer op

Kerst Pompom bedels

Kerst Pompom bedels

Deze prachtige, super chique pompom bedels zijn ware blikvangers op elk feestje! Ze stralen luxe uit, zijn subtiel en trekken tegelijkertijd de aandacht door hun schoonheid! We hebben er ontzettend veel van verkocht, maar ze zijn nu helaas niet meer te bestellen, dus op is echt op!

Kerst sieraden maken

Hoe leuk is het om samen met een gezellige groep mensen sieraden te maken! Heeft u het kerstproject gekozen? Dan kunt u extra feestelijke sieraden maken, en deze luxe pompom bedels zijn daar perfect voor geschikt! Combineer ze bijvoorbeeld met mooie glanzende glasparels.

Kerst armbandjes maken

U kunt op verschillende manieren armbandjes maken voor de kerstdagen, gewoon met rijgdraad, knijpkralen en sluitingen, of heel eenvoudig met elastiek en een druppeltje lijm op de knoopjes. De maten van de armbandjes kunt u hier vinden.

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

‚̧ԳŹūüĆł Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina‚Äôs met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. ūüĆľūüéĀ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss