Bails hangers - Bedels met oog

Bails hangers - Bedels met oog

 

In dit stukje tekst vertel ik u graag meer over de bails hangers met oog en waarvoor u ze onder andere kunt gebruiken. Deze hangers zijn buitengewoon handig bij het maken van sieraden en een echte aanrader!

De bails hangers zijn met name ontworpen om bedeltjes eenvoudig en stevig aan uw sieraden te bevestigen. Dankzij ons uitgebreide assortiment op de website kunt u ze perfect combineren met diverse bedeltjes. Zelfs als u niet zo ervaren bent in het maken van sieraden, zult u merken dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. U kunt ervoor kiezen om een hanger te selecteren met allerlei details erop of juist een blanco hanger met een kleur. Daarnaast bieden we verschillende vormen aan, zodat u ook met andere materialen kunt werken. Neem bijvoorbeeld de rechthoekige bails, ideaal voor dikker materiaal zoals leer, voor een stoerdere uitstraling. Deze hangers zijn ook uitstekend te gebruiken in combinatie met de ball chain ketting.

Bails hangers in diverse metaalkleuren

Persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van de antieke look bails hangers in de kleuren koper, geel en goud. Het is ook leuk om meerdere armbanden te creëren waarvan de bails hangers bij elkaar passen. Zo kon ik gemakkelijk kiezen welk sieraad ik wanneer wilde dragen en met welke outfit het het beste paste. Dit is handig, omdat iedereen die zijn eigen sieraden maakt, op een gegeven moment te veel sieraden heeft en soms niet meer weet wat te dragen. De keuze van deze kleuren vind ik persoonlijk mooi, omdat ze bij mijn persoonlijke stijl passen en gemakkelijk te combineren zijn. Dit kan natuurlijk variëren per persoon.

Schroefbails voor half doorboorde kralen

Ik hoop dat u het interessant vond om op deze manier meer te leren over de bails hangers en wat u ermee kunt maken. Daarnaast hoop ik dat u inspiratie hebt opgedaan en meer inzicht hebt gekregen in de mogelijkheden van bijvoorbeeld de rechthoekige vorm. U kunt er ook voor kiezen om gemengde schroefhangers aan te schaffen, omdat deze ook handig zijn in gebruik en u meteen een voorraadje heeft.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw sieraden en het delen ervan met anderen. Ook wens ik u veel succes bij het creëren van uw eigen prachtige sieraden.

Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss