Bails hangers - bedel met oog

In dit stukje tekst ga ik u vertellen over de bails hangers met oog en waar u het onder andere voor kunt gebruiken. Deze hangers zijn super handig met het maken van uw sieraden een zekere aanrader!

De bails hangers zijn vooral bedoelt zodat u de bedeltjes aan uw sieraad makkelijk en goed kunt bevestigen. Doordat wij een ruim assortiment op de website beschikbaar hebben kunt u dat makkelijk matchen met bedeltjes. Zelf vind ik het ook heel makkelijk te gebruiken en ik ben nog niet zo handig met sieraden maken. U kunt ervoor kiezen om een hanger te combineren met allerlei details erop en juist een blanco met een kleur. Ook hebben we verschillende vormen zodat ook met ander soort materiaal kan werken. Bijvoorbeeld de rechthoekige bails handig te gebruiken voor dikkere materiaal zoals leer om een stoerdere uitstraling te geven. Deze hangers zijn ook handig te gebruiken in combinatie met de ball chain ketting.

Bails hangers in verschillende metaalkleuren

Zelf vind ik het heel mooi om de antiek look soorten bails hangers te gebruiken in de kleuren koper geel en goud. Ook vind ik het mooi om meerdere armbandjes te maken waarvan de bails hangers met elkaar combineren. Op deze manier kon ik heel makkelijk kiezen welke sieraad ik wanneer ging dragen en met wat. Dit is makkelijk, omdat iedereen die eigen sieraden maakt te veel sieraden heeft op een gegeven moment en ik wist soms niet meer wat ik moest dragen. Persoonlijk vind ik deze kleuren mooi, omdat ik vintage kleuren bij mij vind passen, bij mijn persoonlijkheid en ze zijn makkelijk te combineren. Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend.

Shroefbails voor bijvoorbeeld half doorboorde kralen

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier te lezen over de bails hangers en wat u er mee kunt maken. daarnaast hoop u ook inspiratie en meer informatie te hebben kunnen gegeven waar u de bails hangers voor kunt gebruiken en de wat u met bijvoorbeeld de rechthoekige vorm mogelijk is. daarnaast kunt er ook voor kiezen om gemixte schroef hangers aan te schaffen, omdat dit ook makkelijk werkt en u direct een voorraadje heeft.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw sieraden en het mogelijk geven van de sieraad. Ook wens ik veel succes met het maken van uw eigen prachtige creaties.

Groetjes Jorieke, stagiaire International business studies

 

't Kralenstulpje

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss