Sorteer op
Sorteer op

Bedeltjes mix - voordelig!

Tibetaans zilver is een witte metaallegering (een mengsel van zilver samen met andere metalen zoals koper.) Tibetaans zilver bevat een hoog gehalte aan zilver maar het is niet mogelijk om nauwkeurig het percentage te vermelden. Echt Sterling zilver moet minimaal 92,5% zilver bevatten. Het Tibetaanse zilver kan net als Sterling zilver ook dof worden, maar kan met zilverpoets weer glanzend worden opgepoetst. Tibetaans zilver is gemakkelijker te verwerken in de prachtigste sierraden en het blijft nog betaalbaar ook!

Verschillende soorten bedeltjes

Niet alleen hebben wij super leuke dieren en vogelbedeltjes, maar ook hebben wij heel veel andere soorten en maten bedeltjes. Ik zelf heb altijd heel erg last van keuze stress, ik denk dat jullie dit wel begrijpen, want wij verkopen natuurlijk ook zoveel ontzettend leuke bedeltjes . Stel je weet niet helemaal waar je naar opzoek bent, maar je wilt toch wat leuks ontvangen om lekker mee te knutselen, weer te verkopen of iemand anders blij mee maken door het cadeau te doen. Dan hebben wij ook superleuke en verschillende bedeltjes mixen. Wij hebben in totaal 7 bedeltjes mixen en deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals goud, zilver en roodkoper of natuurlijk een mix van alle drie. Er zitten allerlei verschillende soorten, maten en figuurtjes in. Zoals bijvoorbeeld een slotje, vork, gitaar, blad, sleutel (wel handig voor in het slot haha), hartjes, noem het allemaal maar op.

Bestelt u op  deze manier bedeltjes bent u lekker goedkoop uit, wel is het af en toe op is op dus als ik u was zou ik er snel bij zijn, en vooral een bezoekje nemen op onze site. Ook voor deze bedeltjes telt dat u ze makkelijk kunt vastmaken aan ketting, armband of oorbellen. Wat ook superleuk is om te doen, is een leuk bedeltje aan uw honds halsband maken, of aan sleutelbos, wees lekker creatief.

Creatief met verschillende soorten bedels!

Zo zitten er ook hoefijzers van een paard in sommige bedeltjes mixen. Kunt u nu helemaal niet kiezen tussen bedeltjes, hangertjes en kralen, dan hebben wij ook een mix met tibetaans zilveren bedels/hangers/kralen. Ook hiervan kunt u super veel mee maken. Maar wat ook leuk is, is om zelf kralen te bestellen voor aan de armband, ketting, oorbel of sleutelhanger, je kunt er zoveel leuks mee maken en ook kunt u een leuk sieraad maken in een kleur of thema. De meeste bedeltjes mixen die wij verkopen hebben een leuke korting van 17% of zelfs hoger, wees er dus snel bij. En hoe leuk is het om thuis een super grote verrassing te krijgen en deze helemaal te mogen onderzoeken en steeds maar weer iets nieuws te vinden!? Daar word je toch spontaan blij van. Wilt u de bedeltjes nou weer verkopen dan hebben wij ook mooie prijslabeltjes te koop voor aan de bedeltjes, maar ook kunnen deze aan kettingen, oorbellen, armbandjes, noem het maar op. Of terwijl super ideaal. Heel erg veel plezier met het knutselen of verkopen.

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss