Sorteer op

Bedeltjes mix - voordelig!

Tibetaans zilver is een witte metaallegering, een mengsel van zilver met andere metalen zoals koper. Hoewel Tibetaans zilver een hoog gehalte aan zilver bevat, is het exacte percentage zilver niet nauwkeurig vast te stellen. Ter vergelijking, echt Sterling zilver moet minimaal 92,5% zilver bevatten. Net als Sterling zilver kan ook Tibetaans zilver dof worden, maar het kan eenvoudig weer glanzend worden opgepoetst met zilverpoets. Tibetaans zilver is gemakkelijker te verwerken tot prachtige sieraden en blijft bovendien betaalbaar.

Verschillende soorten bedeltjes

Bij 't Kralenstulpje hebben we niet alleen superleuke dieren- en vogelbedeltjes, maar ook een uitgebreide selectie van andere soorten en maten bedeltjes. Ik begrijp heel goed dat het soms lastig kiezen is door het grote aanbod aan leuke bedeltjes. Als u niet precies weet wat u zoekt, maar toch iets leuks wilt ontvangen om mee te knutselen, door te verkopen of cadeau te doen, dan zijn onze bedeltjes mixen een uitstekende keuze. We bieden in totaal zeven verschillende bedeltjes mixen aan, verkrijgbaar in kleuren zoals goud, zilver en roodkoper, of een mix van al deze kleuren. Elke mix bevat allerlei verschillende soorten, maten en figuurtjes, zoals slotjes, vorken, gitaren, bladeren, sleutels, hartjes en nog veel meer.

Veel bedeltjes

Wanneer u deze bedeltjes bestelt, bent u voordelig uit. Let wel op, soms is het 'op is op', dus wees er snel bij en neem zeker een kijkje op onze website. Deze bedeltjes kunt u gemakkelijk vastmaken aan een ketting, armband of oorbellen. Het is ook heel leuk om een bedeltje aan de halsband van uw hond te hangen, of aan uw sleutelbos. Wees creatief!

Leuke bedels

In sommige van onze bedeltjes mixen vindt u zelfs hoefijzers van paarden. Als u echt niet kunt kiezen tussen bedeltjes, hangertjes en kralen, dan hebben wij ook mixen met Tibetaans zilveren bedels, hangers en kralen. Met deze kunt u ook veel verschillende sieraden maken. Het is ook leuk om zelf kralen te bestellen voor aan een armband, ketting, oorbel of sleutelhanger. U kunt er zoveel leuks mee maken en zelfs een sieraad maken in een bepaalde kleur of thema. De meeste van onze bedeltjes mixen worden verkocht met een leuke korting van 17% of meer, dus profiteer snel van deze aanbieding. Wat is er nou leuker dan thuis een grote verrassing te krijgen en telkens iets nieuws te ontdekken? Daar word je toch blij van!

Als u de bedeltjes wilt doorverkopen, hebben wij ook mooie prijslabeltjes te koop die u aan de bedeltjes kunt hangen, maar ook aan kettingen, oorbellen, armbanden en meer. Heel veel plezier met het knutselen of verkopen!

Groetjes, Bente, stagiaire International Business Studies.

 

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss