Sorteer op

Verlengkettingen ~ verlengketting

Een verlengketting of extender chain wordt vaak gebruikt aan een armband of ketting. De verlengketting maakt u vast met een buig of splitringetje aan een bestaande on nieuwe ketting of armband om het verstelbaar te te maken. Soms hangt er voor de sier nog een leuke druppel hangertje aan. Verlengkettingen zijn doorgaans zo'n 5cm lang.

Verlengkettingen 

Als u graag sieraden maakt, dan zijn verlengkettingen een waardevol en veelzijdig onderdeel om uw ontwerpen aan te passen en te personaliseren. Verlengkettingen bieden flexibiliteit in lengte, waardoor u uw sieraden gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende maten en stijlen. In deze informatieve tekst zullen we u meer vertellen over verlengkettingen, hun gebruik en voordelen bij het maken van sieraden.

Wat zijn verlengkettingen?

Verlengkettingen zijn kettingen die aan het einde van uw sieraad worden bevestigd en dienen om de lengte ervan aan te passen. Ze bestaan uit kleine schakels die gemakkelijk aan andere sieradenonderdelen, zoals sluitingen, hangers of kralen, kunnen worden bevestigd. Verlengkettingen worden meestal gemaakt van hetzelfde materiaal als de hoofdketting, zoals zilver, goud of roestvrij staal, en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en stijlen.

Hoe gebruikt u verlengkettingen?

Het gebruik van verlengkettingen is eenvoudig en biedt u een handige manier om de lengte van uw sieraden aan te passen. Hier zijn de stappen om verlengkettingen toe te passen:

  1. Bevestig de ene kant van de verlengketting aan het gewenste sieradenonderdeel, zoals een sluiting.
  2. Bevestig de andere kant van de verlengketting aan het uiteinde van de hoofdketting.
  3. Sluit de sluiting om het sieraad op de gewenste lengte te dragen.
  4. Als u een langere lengte wilt, kunt u de verlengketting verder bevestigen aan andere sieradenonderdelen of zelfs meerdere verlengkettingen combineren.

Voordelen van verlengkettingen

Het gebruik van verlengkettingen biedt verschillende voordelen bij het maken van sieraden:

  1. Aanpasbare lengte: Verlengkettingen geven u de mogelijkheid om de lengte van uw sieraden aan te passen aan verschillende maten en stijlen. Dit is vooral handig bij het maken van kettingen, armbanden of enkelbandjes waarbij een universele pasvorm gewenst is.

  2. Flexibiliteit in ontwerp: Met verlengkettingen kunt u experimenteren met verschillende ontwerpen en stijlen. U kunt een eenvoudig sieraad met een vaste lengte transformeren tot een veelzijdig stuk dat op verschillende manieren kan worden gedragen.

  3. Gemakkelijke aanpassing: Verlengkettingen bieden een snelle en gemakkelijke manier om sieraden aan te passen zonder extra gereedschap of ingewikkelde technieken. Hierdoor kunt u uw sieraden snel en efficiënt aanpassen.

Veel plezier bij het gebruiken van verlengkettingen!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss