Sorteer op

Kettelstiften Zilverkleur 

Kettelstiften, essentieel voor elke sieradenmaker, zijn vervaardigd uit massief metaaldraad, vaak gemaakt van materialen zoals messing, koper, brons, zilver of een legering. Deze materialen maken de kettelstift flexibel genoeg om eenvoudig te buigen of op maat te knippen, wat ze ideaal maakt voor uw sieradencreaties.

Kwaliteitscontrole bij 't Kralenstulpje

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we het belang van kwaliteit. De langere kettelstiften en nietstiften worden vaak krom aangeleverd in grote zakken door de leverancier. In tegenstelling tot veel andere leveranciers buigen wij deze kettelstiften handmatig zoveel mogelijk recht. U ontvangt bij ons dus geen compleet kromme nietstiften of kettelstiften. We streven ernaar ze zoveel mogelijk recht te maken, maar houd er rekening mee dat ze niet altijd 100% kaarsrecht zullen zijn. Gelukkig is dit geen probleem voor uw sieradenprojecten, omdat er kralen omheen worden geregen en het stangetje niet zichtbaar is.

Gebruik en Toepassing van Kettelstiften

Een kettelstift wordt gebruikt door er één of meer onderdelen van uw toekomstige sieraad aan te rijgen, zoals kralen. U sluit de kralen af door het overtollige stuk van de kettelstift af te knippen en daar een oogje in te buigen met een rondbektang. De kralen blijven dan veilig op hun plek zitten tussen de beide oogjes van de kettelstift. Met deze oogjes kunt u de kettelstift vervolgens verbinden aan de rest van uw sieraad.

Verzilverde Onderdelen

Onze verzilverde onderdelen kunnen soms donkere verkleuringen vertonen, een natuurlijk proces van zilver. Dit is eenvoudig op te lossen met een zilverpoetsdoekje, waardoor uw sieraden weer hun originele glans terugkrijgen.

Kettelstiften zijn universeel toepasbaar en ideaal voor het kettelen van colliers, oorbellen, armbanden, en meer. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor de afwerking van koordkettingen en gedraaide kettingen, omdat u het oogje stevig kunt vastzetten met lijm, metaaldraad of garen.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss