Klant in de schijnwerpers!

🌺 🌈 Een eerbetoon aan onze trouwe klant Gerda Beintema van Atelier Hobbekol! 🌺 🌈

Vandaag willen we graag een bijzondere klant in de schijnwerpers zetten: Gerda Beintema van Atelier Hobbekol. Als toegewijde klant van 't Kralenstulpje heeft Gerda ons keer op keer geïnspireerd met haar passie voor sieraden maken en haar creatieve talent.

Gerda, een getalenteerde sieradenontwerper en workshopinstructeur, heeft haar liefde voor het ambacht van sieraden maken omgezet in iets buitengewoons. Met haar unieke ontwerpen, oog voor detail en vakmanschap heeft ze de harten van velen weten te veroveren. Haar sieraden zijn niet alleen prachtig, maar stralen ook een persoonlijkheid en stijl uit die onmiskenbaar Gerda's handtekening dragen.

Als geen ander begrijpt Gerda het belang van hoogwaardige materialen en accessoires voor haar creaties. Daarom vertrouwt ze altijd op 't Kralenstulpje voor haar sieradentoebehoren, zoals organza zakjes, prijslabeltjes en cadeau doosjes. De kwaliteit en service die ze bij ons vindt, hebben bijgedragen aan haar succes en groei als sieradenmaker.

Maar Gerda's invloed beperkt zich niet alleen tot haar prachtige sieraden. Ze heeft zichzelf ook toegewijd aan het delen van haar kennis en passie. Door workshops sieraden maken te geven, heeft ze anderen geïnspireerd en gemotiveerd om hun eigen creativiteit te verkennen. Haar geduld, enthousiasme en toewijding maken van elke workshop een bijzondere ervaring.

Daarnaast heeft Gerda een groot hart en gebruikt ze haar talent ook voor het goede doel. Ze maakt regelmatig sieraden die geveild worden om geld in te zamelen voor diverse initiatieven. Haar betrokkenheid bij de gemeenschap en haar wens om een positieve impact te hebben, maken haar tot een voorbeeld voor velen.

Vandaag willen we Gerda Beintema van Atelier Hobbekol bedanken voor haar voortdurende steun en inspiratie. Haar toewijding aan het vak en haar positieve bijdrage aan de sieradengemeenschap verdienen alle lof en erkenning. We zijn trots om haar als trouwe klant te hebben en kijken uit naar de prachtige creaties die ze in de toekomst zal blijven maken.

Gerda, bedankt voor alles wat je doet en blijf schitteren met je unieke sieraden!

Met vriendelijke groet,

Esther de Jonge

Gerda Beintema Atelier Hobbekol

Naam: Gerda Beintema

Leeftijd: 61

Locatie: Ens, Nederland

Beroep: Sieradenontwerper en workshopinstructeur

Persoonlijke achtergrond:

Gerda Beintema is een getalenteerde en gepassioneerde sieradenmaker uit Ens. Sinds haar tienerjaren is ze gefascineerd door kunst en ambachtelijke activiteiten. Ze begon met het maken van eenvoudige armbanden en kettingen als hobby, maar haar passie voor sieraden maken groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf.

Creativiteit en vakmanschap:

Gerda heeft een natuurlijk talent voor het creëren van unieke en prachtige sieraden. Ze heeft zichzelf veel geleerd door middel van online tutorials, boeken en workshops. Ze heeft ook deelgenomen aan diverse trainingen en cursussen om haar technieken te verfijnen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Gerda geniet ervan om te experimenteren met verschillende materialen, kleuren en stijlen om zo unieke en persoonlijke sieraden te maken die passen bij de smaak van haar klanten.

Ondernemerschap:

Naast het maken van sieraden, heeft Gerda ook een eigen bedrijf opgericht genaamd "Atelier Hobbekol". Ze staat regelmatig op markten en braderieën, waar ze haar handgemaakte sieraden en accessoires tentoonstelt en verkoopt. Gerda begrijpt het belang van het presenteren van haar producten op een professionele manier en koopt daarom organza zakjes, prijslabeltjes en cadeau doosjes bij 't Kralenstulpje, een winkel die gespecialiseerd is in sieradentoebehoren.

Goede doelen en gemeenschapsactiviteiten:

Gerda is ook gepassioneerd door het helpen van anderen en het bijdragen aan goede doelen. Ze maakt regelmatig sieraden voor speciale evenementen en veilingen ten behoeve van het goede doel. Daarnaast geeft ze workshops sieraden maken aan enthousiaste deelnemers die hun eigen creatieve vaardigheden willen ontwikkelen. Ze is ook betrokken bij knutselprojecten op scholen, waar ze kinderen inspireert en aanmoedigt om hun creativiteit te uiten.

Motivatie en doelen:

Gerda wordt gedreven door haar liefde voor sieraden maken en haar verlangen om anderen te inspireren en te motiveren. Ze geniet ervan om haar kennis en vaardigheden te delen en anderen te helpen hun creatieve potentieel te ontdekken. Haar doel is om haar bedrijf uit te breiden en een bekende naam te worden in de sieradenindustrie. Ze streeft ernaar om haar klanten tevreden te stellen met unieke, handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit.

Belangrijkste kenmerken van Gerda:

- Leeftijd: 61
- Locatie: Ens, Nederland
- Beroep: Sieradenontwerper en workshopinstructeur
- Creatief, gepassioneerd en getalenteerd
- Ondernemend en professioneel
- Betrokken bij goede doelen en gemeenschapsactiviteiten
- Geïnteresseerd in het leren en delen van sieradenmaak vaardigheden
- Regelmatig aanwezig op markten en braderieën
- Koopt sieradentoebehoren bij 't Kralenstulpje
- Streven naar groei en succes in de sieradenbranche

Atelier Hobbekol kraam

Een typische dag voor Gerda Beintema, de sieradenmaker en workshopinstructeur, kan er als volgt uitzien:

Om 7.30 uur staat ze op en neemt ze eerst een douche. Vervolgens laat ze als eerste de honden uit. Daarna gaat ze ontbijten, meestal achter de pc, zodat ze meteen kan beginnen met het nakijken en beantwoorden van e-mails.

Hierna behandelt ze alle socialmediakanalen en zoekt ze eventueel meteen naar nieuwe ideeën en technieken. Dan is het tijd voor de huishouding. Zodra dit klaar is, gaat ze naar haar atelier om bestellingen af te handelen, reparaties uit te voeren of nieuwe modellen te bedenken en te maken.

Vervolgens is het tijd voor de lunch en gaat ze de honden uitlaten, waarbij ze met één van hen dagelijks kilometers maakt, omdat hij veel beweging nodig heeft (en om zelf ook wat beweging te krijgen)! 😉

Daarna keert ze terug naar het atelier om verder te gaan waar ze 's ochtends gebleven was. Ondertussen controleert ze ook of er e-mails met vragen zijn die beantwoord moeten worden.

Aan het eind van de middag brengt ze eventuele bestellingen naar het postagentschap en gaat ze daarna aan de slag met het avondeten, waarna het hele gezin samen gaat eten. Na het eten gaat ze nog even naar het atelier (want ze kan niet stoppen met mooie dingen bedenken en maken...) en daarna is het tijd om 's avonds te ontspannen en tot rust te komen!

Mocht er die dag een workshop plaatsvinden, dan zet ze 's ochtends alles klaar en geeft ze deze in de middag of avond.

De volgende dag ruimt ze na haar ochtendprogramma als eerste alles van de workshop weer op.

Doelen en uitdagingen van Gerda Beintema:

- Het uitbreiden van haar klantenbestand en het vergroten van de naamsbekendheid van haar sieradenatelier.
- Het blijven ontwikkelen en verfijnen van haar vaardigheden als sieradenontwerper.
- Het organiseren van succesvolle workshops en evenementen om anderen te inspireren en te motiveren.
- Het in evenwicht houden van haar professionele en persoonlijke leven, gezien de vele taken en verantwoordelijkheden die ze heeft.

Hobby's van Gerda Beintema:

- Naast sieraden maken geniet Gerda van het slenteren door drukke winkelstraten om inspiratie en ideeën op te doen.
- Gerda houdt van dieren en gaat graag met de caravan naar de zee!
- Ze vindt het heerlijk om te wandelen en te genieten van de natuur, omdat dit haar helpt ontspannen en nieuwe inspiratie opdoet.
- Gerda vindt het ook leuk om boeken te lezen over kunst en design, om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de sieradenindustrie.

Gezinssamenstelling van Gerda Beintema:

Gerda is getrouwd en heeft twee kinderen, twee zoons van respectievelijk 24 en 30 jaar oud. Haar man is ondersteunend en begrijpt haar passie voor sieraden maken. Ze delen samen momenten van qualitytime en ondersteunen elkaar in hun persoonlijke en professionele doelen. Haar man helpt haar veel met de webshop, bijvoorbeeld bij het rijden van en naar workshops, en ze gaan samen naar de groothandel en beurzen, waar ze altijd een gezellig dagje uit van maken.

Tips voor Gerda!

Als sieradenmaker bent u al een ware pro in het creëren van prachtige en unieke stukken. Maar wist u dat er nog veel meer te ontdekken valt in de wereld van sieraden maken? We hebben een paar vernieuwende ideeën en verborgen geheimen die u zullen laten lachen en uw creatieve geest zullen prikkelen.

Sieraden maken voor huisdieren

Ja, u hoort het goed! Waarom zouden alleen mensen van mooie sieraden mogen genieten? Laat u inspireren om sieraden te maken die uw harige vrienden kunnen dragen. Stel u eens voor, een chique halsband met glinsterende bedeltjes voor uw trouwe viervoeter. Dat zal zeker wat staartkwispelingen opleveren!

Sieraden maken met verrassende materialen 

Wie zegt dat sieraden alleen van traditionele materialen gemaakt moeten worden? Daag uzelf uit en experimenteer met onverwachte materialen. Denk aan sieraden gemaakt van gerecyclede materialen, zoals flessendopjes, oude knopen of zelfs stukjes oude tijdschriften. De mogelijkheden zijn eindeloos en uw sieraden zullen zeker de aandacht trekken.

Sieraden maken geïnspireerd door de natuur

 Laat u betoveren door de schoonheid van de natuur en gebruik deze als inspiratie voor uw sieraden. Verzamel kleine takjes, bloemen, schelpen of stenen en verwerk ze in uw ontwerpen. Het resultaat zal niet alleen uniek zijn, maar ook een eerbetoon aan de prachtige wereld om ons heen.

Sieraden maken met een vleugje nostalgie 

Herontdek de magie van oude voorwerpen en geef ze een nieuw leven in uw sieraden. Denk aan het gebruik van vintage knopen, oude horloges of kleine erfstukken die een speciale betekenis hebben. Uw sieraden worden zo niet alleen mooie accessoires, maar ook kostbare herinneringen. Gerda, we hopen dat deze vernieuwende en humoristische ideeën u hebben geïnspireerd om nog creatiever te worden in uw sieradenavontuur. Onthoud altijd dat er geen grenzen zijn aan uw verbeeldingskracht en dat het belangrijkste is om plezier te hebben tijdens het creëren. Dus duik in uw atelier, zet uw favoriete muziek op en laat uw creatieve geest de vrije loop. We kunnen niet wachten om te zien welke unieke en betoverende sieraden u gaat maken! Met een knipoog en een sprankeling!

Wilt u ook in het zonnetje gezet worden, net als Gerda Beintema? 

Bent u een trouwe klant van 't Kralenstulpje en deelt u dezelfde passie voor sieraden maken als Gerda? Dan bieden wij u nu de kans om in de schijnwerpers te staan! We willen graag onze gewaardeerde klanten in het zonnetje zetten en uw verhaal delen met onze sieradengemeenschap. Of u nu een beginnende sieradenmaker bent die zijn vaardigheden wil delen, een enthousiaste workshopinstructeur die anderen inspireert of een gepassioneerde creatieveling die knutselt voor het goede doel, wij willen uw verhaal horen!

Stuur ons een e-mail naar info@kralenstulpje.nl en vertel ons over uw sieradenavonturen. Laat ons weten wat u motiveert, welke uitdagingen u heeft overwonnen en welke prachtige creaties u heeft gemaakt. Wij willen graag uw passie en succes delen met onze klanten en de sieradengemeenschap. Als dank voor uw deelname ontvangt u ook nog eens een leuk verrassingspakket als trouwe klant van 't Kralenstulpje. Dus waar wacht u nog op? Stuur vandaag nog een e-mail en laat ons zien hoe u schittert in de wereld van sieraden maken!

Met vriendelijke groet,

Esther de Jonge van 't Kralenstulpje

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss