Sorteer op
Sorteer op

Edelsteen kralen hartje

Natuurstenen kralen in de vorm van een hartje

Op deze pagina ga ik vertellen over de edelsteen kralen hartje . Deze kralen worden per stuk verkocht en ze geven een stoere look. Men draagt vaak dit soort kralen ook voor een rust gevende uitstraling. U kunt er hele leuke sieraden met deze hartjes kralen maken!

Dit is ook super leuk om aan een sleutelhanger of als tassenhanger te dragen. Doordat de kraal in natuur kleuren voor komt zijn ze heel erg leuk te combineren met een zwarte leren tas. Persoonlijk zou ik het leuk vinden de edelsteen hartje te gebruiken voor een armbandje. Zelf zou ik 3 hartjes uitkiezen en daarbij een andere passende edelsteen.

De reden hiervoor is, omdat ik het zelf dan te massaal vindt. Dit is natuurlijk voor ieder mens anders. Deze edelstenen zijn ook leuk om te dragen als oorbel met een setje van drie of één. Zelf vind ik dat heel schattig lijken als iemand zulke oorbelletjes draagt. Zelf zou ik ervoor kiezen om een gouden ringetje te gebruiken bij de edelstenen. Dit is, omdat ik dan vindt dat de kleuren beter uitkomen en meer stralen om hun manier.

Natuursteen kralen hartjes  zijn daarin tegen ook heel makkelijk te combineren met andere materialen. U hoeft niet na te denken welke kleuren erbij passen. Tuurlijk wel een beetje, maar niet zoals bij roze oorbellen. Daarnaast is het ook super leuk om dit te doen met een kinderfeestje of samen met uw kleinkinderen. Hoe leuk is het om samen als iedereen wat ouder is naar die tijd terug te denken en dat dit komt door alleen naar een armbandje te kijken.

Zelf vind ik het super leuk om de verhalen van ouder mensen aan te horen die vertellen over hun jeugd en de tijd met hun vrienden. Ze vertellen dan precies dat ze samen met die en die een armbandje hebben gemaakt van edelstenen. Hierna komen er natuurlijk hele verhalen wat ze hebben meegemaakt. Dat die herinneringen naar boven komen door simpel naar een sieraad te kijken. Hoe leuk is het dat u ook deze herinneringen kunt maken en dat u die verhalen simpel weg vertelt tegen uw kinderen en kleinkinderen.

Ik hoop u inspiratie te hebben kunnen geven over het maken van uw eigen sieraad. Daarnaast wens ik u ook veel plezier met het maken van uw sieraden.

 

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss