Pastel feestje armbandjes

Deze vrolijke rocailles vond ik bij ’t Kralenstulpje. Door de maat, 4mm, hebben ze wat meer body en je maakt er heel eenvoudig de tofste zomerarmbandjes mee. Hieronder zie je welke materialen ik heb gebruikt en hoe je de armband maakt.

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande materialen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

Neem de maat voor je armbaden en begin met het rijgen. Ik heb ervoor gekozen om voor twee armbanden maar 1 kleur te gebruiken. Ik hou ervan om de set rustig te houden. Je kun er natuurlijk ook voor kiezen om alle kleuren te mixen. Dat geeft ook een tof effect. Na het rijgen van je armband leg je een stevige knoop en borgt deze met een druppeltje lijm. Doe hetzelfde voor de tweede armband. Voor de derde heb ik wit en zilver afgewisseld. Na het afwerken van de armband heb ik de bedels bevestigd met in totaal 3 buigringen. Door er drie te gebruiken zorg je dat de bedel de goedom hangt. Je kunt ook een hanger met oog gebruiken ter vervanging van 2 buigringen. Bevestig de bedels aan de buigringen en klaar ben je.

Ik had nog wat suède over van de vorige set. Daarvan heb ik deze armband gevlochten. In het 5mm eindkapje passen 6 koorden. Zorg dat je de koorden ruim afknipt. Door het vlechten verlies je behoorlijk wat lengte. Ik heb de kleuren 1-2-3-1-2-3 neergelegd en ben toen gaan vlechten. Vlecht ruim door zodat je speelruimte hebt. Als je gevlochten koord lang genoeg is, bevestig dan het eindkapje aan het begin van het koord. Controleer de maat, knip af en bevestig het tweede eindkapje. Geef voldoende tijd om te drogen.

Geschreven en gemaakt door Rebecca de Man

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss