Ik wil zelf een tanddiamant!

Bent u klaar om uw glimlach te laten schitteren met een prachtige tanddiamant? Bij 't Kralenstulpje geven we u de mogelijkheid om  een tandkristal te laten plaatsen.  Het enige wat u hoeft te doen is op locatie in Scheemda (Noord Oost Groningen) te komen en een afspraak te maken via info@kralenstulpje.nl. Houd er rekening mee dat we geen pinautomaat hebben, dus zorg ervoor dat u contant geld meeneemt voor de betaling.

Het plaatsen van een tanddiamant is een eenvoudige en veilige procedure die professioneel wordt uitgevoerd. Ik begeleidt u stap voor stap tijdens het hele proces. We gebruiken hoogwaardige materialen en erkende producten die ook worden gebruikt in de orthodontie, zodat u kunt vertrouwen op een langdurige en veilige hechting van uw tandkristal.

Tand diamant laten zetten

Bij het plaatsen van een tandkristal wordt uw tand eerst gereinigd en behandeld met een etsmiddel. Vervolgens wordt de lijm aangebracht op de tandkristal, die zorgvuldig op uw tand wordt geplaatst. Met behulp van een professionele uithardingslamp wordt de lijm uitgehard, waardoor de tandkristal stevig op zijn plaats blijft zitten.

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over het proces of de nazorg van uw tandkristal. Wees gerust, ik sta voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie en richtlijnen. We raden u aan om na het plaatsen van de tandkristal gedurende de eerste 12 uur uw tanden niet te poetsen en gedurende 24 uur geen koolzuurhoudende dranken te consumeren om een optimale hechting te garanderen.

Laat uw glimlach schitteren met een prachtige tanddiamant van 't Kralenstulpje!

Met vriendelijke groet,

Esther de Jonge

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Sorteer op
 • Ik geef een tand "diamant" - tandkristal cadeau!
  Ik geef een tand "diamant" - tandkristal cadeau!

  Ik geef een tand "diamant" - tandkristal cadeau!U ontvangt per post een cadeaubon op naam en een nummer, welke Ă©Ă©nmalig ingeleverd kan worden tijdens het plaatsen van het steentje.

  U kunt ook kiezen voor een ander postadres,


  € 20,00
 • Ik wil zelf een tand "diamant" - tandkristal!
  Ik wil zelf een tand "diamant" - tandkristal!

  Ik wil zelf een tand "diamant" !Deze worden bij ons op locatie in Scheemda geplaatst.

  Kiest u bij de bestelopties voor: betalen bij afhalen. Anders worden er verzendkosten berekend. Ik bel u voor het maken van een


  € 20,00

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss